marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: frumusica Americii a ajuns cea mai mare ticaloasa de pe marile ecrane

Frumusica Americii cum este alintata actrita Jennifer Aniston de presa americana a ajuns cea mai mare ticaloasa potrivit MTV Movie Awards.

Jennifer Aniston: frumusica Americii a ajuns cea mai mare ticaloasa de pe marile ecrane

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

La 43 de ani, Jennifer Aniston continua sa demonstreze ca este preferata tinerilor americani. Rolul ei negativ din comedia Horrible Bosses i-a adus trofeul pentru cea mai buna ticaloasa, un premiu recent introdus de MTV Movie Awards.

Filmul fara perdea, interzis minorilor,  Horrible Bosses a fost numit una dintre cele mai bune comedii din 2011. In regia, lui Seth Gordon, filmul Horrible Bosses a adus-o vara trecuta pe Jennifer Aniston intr-o ipostaza mai putin obisnuita si foarte indrazneata.


Pentru acest rol, actrita a trebuit sa renunte la inhibitii. Alaturi de o distributie masculina de inalt calibru din care fac parte Colin Farrell, Kevin Spacey, Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis, Jennifer Aniston intrepreteaza rolul unei sefe stomatolog ce isi hartuieste sexual un angajat.


Elementul de noutate consta in faptul ca Jennifer Aniston a ales sa nu scoata scenele fierbinti din scenariu si nici nu a apelat la o dublura pentru a le filma. Anul trecut Jennifer intra cu acest film in topul celor mai bune comedii interzise minorilor din punct de vedere al incasarilor.  Un buget de 35 de milioane de dolari si un cast puternic (Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jason Bateman sau Colin Farrell) au reusit sa impinga povestea sefilor de cosmar, primita cu cronici amestecate, la un volum total de incasari respectabil: 202 de milioane de dolari.

"Stiti cat de mult am asteptat sa joc intr-un film in care sa arat cat de ticaloasa pot sa fiu? Multa vreme. Ma bucur ca MTV a creat aceasta categorie. Vreau sa multumesc serialului Friends ca m-a lasat sa fiu cuminte si regizorului Seth Gordon ca m-a lasat sa fiu rea"
a declarat actrita care pentru 2013 are programate doua filme: un thriller cu Dennis Quaid si o noua comedie -Miss You Already -  in regia lui Paul Andrew Williams.


Iarna trecuta, la 42 de ani, fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost aleasa "Sexiest Woman of All Time" - cea mai sexy femeie din toate timpurile de revista Men's Health.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies