marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, intr-o noua comedie: actrita e dealer de droguri in SUA

Jennifer Aniston se combina din nou cu Jason Sudeikis pentru o comedie produsa de New Line Cinema anunta Deadline. Cei doi actori au mai colaborat pentru Horrible Bosses in 2011.

Jennifer Aniston, intr-o noua comedie: actrita e dealer de droguri in SUA

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!


Pelicula "We're The Millers" este povestea unui distribuitor de canabis (Jason Sudeikis) care isi inventeaza o familie falsa - o nevasta (Jennifer Aniston) si doi copii - si porneste intr-o calatorie prin America pentru a vinde droguri.

Scenariul filmului va fi semnat de Bob Fisher si Steve Faber, cei care au scris si Wedding Crashers. Comedia va fi regizata de Rawson Thurber.


Jennifer Aniston a aparut in 2011 pe marile ecrane in Just Go with It si Horrible Bosses, doua comedii bine primite de public si critici.

Actrita nu are nimic nou pentru moment anuntat pentru 2012, insa la anul are pe lista comedia regizata de Paul Andrew Williams, Miss You Already . Filmul va spune povestea a doua prietene de-o viata, a caror trainica relatie incepe sa fie serios afectata atunci cand una dintre ele ramane insarcinata, iar cealalta se imbolnaveste grav. Filmarile vor incepe la vara.
 

Numele lui Jennifer Aniston a mai fost legat si de proiectul Switch, un film politist anuntat pentru 2013 si din a carui distributie mai fac parte: Dennis Quaid  si John Hawkes.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies