marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston isi impresioneaza fanii pe platourile de filmare de la comedia We're The Millers

Nu e usor sa arati spectaculos la 43 de ani, insa actrita o face cu succes. Fanii au fost impresionati de cum arata in noile imagini de pe platourile de filmare de la comedia  We're the Millers, unde joaca rolul unei prostituate.

Jennifer Aniston isi impresioneaza fanii pe platourile de filmare de la comedia We re The Millers

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!


In pantaloni scurti si cu un maiou transparent prin care a aratat mai mult decat si-ar fi dorit, Aniston a eclipsat-o pe mai tanara actrita Emma Roberts care va fi fiica sa in film.

Sanii lui Jennifer au atras toate privirile iar fanii se asteapta la o noua comedie fara perdea in stilul celor cu care ne-a obisnuit in ultima vreme: Wanderlust (2012), Horrible Bosses ( 2011), Just Go with It (2011) , The Switch (2010).

Comedia “We’re the Millers” s-a straduit de mai multi ani sa isi croiasca drum spre marele ecran, insa, odata cu instalarea lui Rawson Marshall Thurber la carma regizorala si cu aducerea la bord a actorilor Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Ed Helms si Nick Offerman, lucrurile au intrat pe fagasul cel bun.

Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.


Pelicula ce se filmeaza pe moment in Wilmington, Carolina de Nord se va lansa in cinematografe in 2013.


La inceputul acestui an  Jennifer Aniston, a jucat alaturi de actualul ei iubit, Justin Theroux in comedia Wanderlust care a facut incasari de 22 de milioane de $. Anul trecut actrita a cucerit box-office-ul cu alte doua comedii, Just Go With It si Horrbile Bosses.



Sursa foto: dailymail.co.uk


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies