marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston recunoaste ca s-a ingrasat cateva kilograme: "Trebuie sa te simti bine in pielea ta"

Este una dintre actritele aflate intr-o forma fizica de invidiat, iar metodele sale de a ramane un etalon al frumusetii – de la yoga, meditatie si pana la aerobic si diete speciale – sunt devorate de femei din toate colturile lumii.

Jennifer Aniston recunoaste ca s-a ingrasat cateva kilograme: Trebuie sa te simti bine in pielea ta

articole relationate

Cu toate acestea, Jennifer Aniston nu se sfieste sa recunoasca faptul ca a luat in greutate cateva kilograme. Motivul? “Justin Theroux este un bucatar excelent, iar reteta sa vedeta sunt pastele carbonara! Sunt criminale!”, recunoaste actrita. “Am luat cateva kilograme in plus, dar s-a meritat! Totul a fost in numele dragostei”, a mai spus Aniston.

 

Jen insa nu face un caz din asta. Este convinsa ca cele 45 de minute de exercitii cardio si cele 20 de minute de yoga plus meditatia pe care o practica zilnic o vor ajuta sa scape de kilogramele in plus.
   

 

“Totul este sa te simti bine in pielea ta. Toti vrem sa avem pielea, picioarele si muchii tonifiati. Insa nu este vorba despre vreo sedinta foto in bikini, ci de-a te simti excelent”.
  

Asta nu inseamna insa ca Aniston este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru un aspect fizic impecabil. In trecut actrita a spus foarte clar ca prefera ridurile injectiilor cu Botox si a jurat ca nu va face niciodata aceeasi greseala ca buna ei prietena, Courtney Cox, care a abuzat in mai multe randuri de Botox. 
   

 

 

Telespectatorii Pro Cinema o pot vedea pe Jennifer Aniston de luni pana joi, de la ora 21:00, in serialul “Prietenii tai”.
   

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies