marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: primele imagini cu actrita in rolul unei stripteuse in comedia We're The Millers

Jennifer Aniston, Emma Roberts si Jason Sudeikis apar in primele imagini oficiale din filmul We're The Millers, o comedie nebuna ce se va lansa in 2013.

Jennifer Aniston: primele imagini cu actrita in rolul unei stripteuse in comedia We re The Millers

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

 

Jennifer Aniston se reintalneste pe marile ecrane cu Jason Sudeikis in comedia We're the Millers, dupa ce anul trecut cei doi au jucat in Horrible Bosses, unde actrita de 43 de ani a avut o aparitie provocatoare si greu de uitat. Desi nu are acelasi look stralucitor, Jennifer este la fel de frumoasa ca intotdeauna in noul ei film We're the Millers.

 

In filmul  We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii.


Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.


In vara, actrita a fost surprinsa filmand scene cu multa actiune si a aparut doar in lenjerie intima pe platourile de filmare. Pelicula este regizata de Rawson Marshall Thurber si se va lansa in cinematografe in 2013.

 

Cel mai celebru rol din cariera lui Jennifer Aniston ramane, cel din serialul Friends, unde a interpretat-o pe Rachel. Pentru acel rol,  Jennifer Aniston a primit cinci nominalizari la premiile Emmy, doua nominalizari la SAG Awards, doua nominalizari la Globul de Aur, un premiu Emmy (2002) si un Glob de Aur (2003) la categoria cea mai buna actrita dintr-un serial - comedie si cinci People's Choice Awards.


Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost casatorita cu actorul Brad Pitt intre 2000 si 2005, a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, aparand in comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies