marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston s-a facut mai blonda ca niciodata: cum arata actrita in noua ei comedie

Jennifer Aniston nu a fost niciodata mai blonda de atat. Actrita de 43 de ani a inceput filmarile la o noua comedie pentru care este nevoita sa poarte peruci blonde.

Jennifer Aniston s-a facut mai blonda ca niciodata: cum arata actrita in noua ei comedie


In noul ei film - care nu are inca un titlu - Jennifer joaca rolul unei femei casnice parasite de sot ce ajunge sa fie rapita de doi criminali interpretati de Mos Def si Will Forte.

Problema este ca sotul lui Jennifer nu o vrea inapoi si nu este dispus sa plateasca rascumpararea. Filmul este regizat de Daniel Schechter iar printre numele mari din distributie se numara Isla Fisher, John Hawkes si Tim Robbins. Pelicula este considerata un prequel al clasicului "Jackie Brown" in regia lui Quentin Tarantino.
 

 

Pe 9 august, la vara, actrita lanseaza comedia We're the Millers, in care joaca alaturi de Jason Sudeikis si Emma Roberts. Aniston joaca rolul unei stripteuse care se aliaza cu un traficant de marijuana pentru o ultima lovitura. Un alt film pe care actrita il pregateste in 2013 este comedia romantica Miss You Already unde va aparea alaturi de Toni Collette.

 

Aniston care s-a despartit de Brad Pitt in 2005 se va casatori in aceasta vara cu logodnicul ei  - actorul si producatorul Justin Theroux.
 

 

 

 

 Sursa foto: Getty/ Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies