marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux. Cele mai frumoase imagini cu cei doi actori

La 7 ani de la divortul de Brad Pitt, Jennifer Aniston e din nou pregatita de casatorie. Actrita de 43 de ani s-a logodit cu iubitul ei scenaristul si actorul Justin Theroux, care acum doua zile a implinit 41 de ani.

Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux. Cele mai frumoase imagini cu cei doi actori

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!


Potrivit sursei citate cele doua vedete sunt impreuna de aproape un an. Pe 10 august, Justin a cerut-o in casatorie pe Jennifer.


"Justin Theroux a avut vineri o zi de nastere minunata si a primit un cadou extraordinar de la prietena sa Jennifer Aniston care i-a acceptat cererea in casatorie" a declarat un reprezentat al actorului.


Jennifer Aniston a mai fost casatorita timp de 5 ani cu Brad Pitt, in timp ce Justin a pus capat anul trecut unei relatii indelungate cu designerul de costume - Heidi Bivens.


Jennifer Aniston filmeaza in aceasta perioada comedia "We're the Millers" cu Ed Helms si Jason Sudeikis ce se va lansa in 2013, in timp ce Justin Theroux care a semnat scenariile pentru "Iron Man 2" si "Tropic Thunder" lucreaza la scriptul pentru o continuare la Zoolander ce va fi regizata de Ben Stiller.

 

|


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies