marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston, umilita de Bradley Cooper

Jennifer Aniston, actrita pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea de luni pana sambata, de la ora 21:00, in cel de-al noualea sezon al serialului “Prietenii tai” (“Friends”) i-a marturisit unei prietene ca s-a simtit umilita de faptul ca Bradley Cooper a descris-o intr-un interviu drept o “simpla prietena”.

Jennifer Aniston, umilita de Bradley Cooper

Actori Relationati

In urma cu o luna, dupa ce au fost vazuti la o cina romantica in New York, “gurile rele” sustineau ca Jennifer si Bradley au o relatie.

Insa, intrebat despre posibila sa legatura amoroasa cu vedeta din “Prietenii tai”, Bradley nu numai ca a negat, ci a parut chiar suparat din cauza acestei aluzii.

“Nu mai poti nici macar sa-i dai buna ziua lui Jennifer ca imediat presa sustine ca esti indragostit de ea”, a spus Bradley Cooper.

Cel mai rau i-a picat aceasta afirmatie chiar lui Jennifer Aniston. O sursa din anturajul actritei sustine ca aceasta “a fost devastata de faptul ca Bradley a negat orice implicare romantica si a descris-o doar ca pe-o simpla prietena”.

“O asemenea afirmatie ma face sa par disperata dupa o relatie cu el, iar asta urasc mai mult decat orice altceva pe lumea asta”, se pare ca ar fi afirmat vedeta serialului “Prietenii tai”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies