marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Connelly i-a ingrozit pe fani cu o transformare ingrijoratoare: actrita are o silueta scheletica si arata ingrijorator de slaba

Una dintre cele mai carimastice actrite de la Hollywood i-a ingrozit pe fani dupa ce a fost surprinsa de fotografi facand jogging. Actrita arata extrem de slaba, palida si pare sa isi fi pierdut famercul de altadata.

Jennifer Connelly i-a ingrozit pe fani cu o transformare ingrijoratoare: actrita are o silueta scheletica si arata ingrijorator de slaba

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Actrita de 41 de ani arata schimbata total, slaba, palida si foarte fragila. Fanii s-au ingrijoarat cand au vazut ce picioare slabe are actrita si cat de mul s-a transformat. Acestia sunt de parere ca actrita ar trebui sa renunte la antrenamentele fizice drastice. Connelly si-a inceput cariera in anii '80 intai ca model si era foarte apreciata pentru formele impecabile pe care le avea. In ultimii ani a fost inclusa in topul celor mai frumoase si sexy femei din lume, inclusiv de revistele People sau FHM.

 

In aceasta perioada, actrita filmeaza la un proiect ambitios, Noah, regizat de Darren Aronofsky,. Cei doi au mai lucrat impreuna la Requiem for a  Dream in 2000, unul dintre cele mai cunoscute filme ale actritei. Pe platourile de la Noah va avea ocazia sa se reintalneasca din nou cu Russell Crowe, dupa 11 ani de cand au jucat impreuna in A Beautiful Mind.

 


 

Jennifer Connelly este casatorita cu actorul britanic Paul Bettany, cu care are un fiu, Stellan, in varsta de sapte ani. Actrita mai are un fiu, Kai, in varsta de 13 ani, rezultat din relatia ei cu fotograful David Dugan.

Actrita americana l-a cunoscut pe Paul Bettany in 2001, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind". Cei doi s-au casatorit pe 1 ianuarie 2003, iar dupa opt luni s-a nascut primul copil al cuplului, Stellan.


Jennifer Connelly a devenit cunoscuta mai intai ca fotomodel si a debutat in cinematografie in 1984, cu rolul din "A fost odata in America/ Once Upon a Time in America". Rolurile care i-au adus consacrarea pe plan international sunt cele din thrillerul SF "Orasul intunecat/ Dark City" (1998) si mai ales din "Requiem pentru un vis/ Requiem for a Dream" (2000).

In 2002, Jennifer Connelly a primit premiile Oscar, BAFTA si Globul de Aur pentru rolul din "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind". Printre filmele in care jucat recent se numara "Hulk uriasul" (2003), "Apa intunecata/ Dark Water" (2005), "Diamantul sangeriu/ Blood Diamond" (2006), "Ziua in care Pamantul se opri/ The Day the Earth Stood Still" (2008) si comedia romantica "Despre barbaţi si nu numai.../ He's Just Not That Into You" (2009).

 

Sursa foto: Getty/Splash



Modifică setările cookies