marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita a filmat in secret o aparitie cameo in sequelul pentru Dumb and Dumber

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca frumoasa Jennifer Lawrence, castigatoare a premiului Oscar pentru Silver Linings Playbook, a petrecut o zi pe platourile de la Dumb and Dumber To, unde a filmat o scena in secret.

Jennifer Lawrence: actrita a filmat in secret o aparitie cameo in sequelul pentru Dumb and Dumber

Jennifer Lawrence, in varsta de 22 de ani, a filmat o scena in care joaca versiunea mai tanara a personajului interpretat de Kathleen Turner in partea a doua a seriei de comedie.
 

 

Actrita s-a aflat in Atlanta, unde filmeaza pentru  Hunger Games: Mockingjay, iar studiourile erau apropiate. Cei de la Hollywood Reporter noteaza ca intreaga distributie din Hunger Games a facut o vizita pe platourile de la Dumb and Dumber 2. Invitata la Jimmy Fallon in emisiune, acrtrita de 22 de ani a declarat ca este o fana a comediilor Dumb and Dumber, Anchorman sau Step Brothers si ca stie toate replicile din cele 3 comedii.

 


In noua productie, Jim Carrey si Jeff Daniels vor putea fi vazuti in incercarea lor de a gasi un rinichi potrivit pentru transplantul de care are nevoie fiica nelegitima a lui Jeff Daniels. Producatorii filmului vor fi Brad Krevoy, Steve Stabler, Charlie Wessler si Bradley Thomas. Prima imagine a fost deja lansata, spulberand astfel zvonurile cum ca productia ar fi amanata definitiv.

 

 

 

Dumb and Dumber este filmul care l-a facut pe Jim Carrey un adevarat star de comedie: actorul a incasat un salariu de 7 milioane de dolari pentru rolul din 1994, adica jumatate din bugetul de productie al filmului. Comedia din 1994 a generat deja o continuare, "Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd" (2003), dar in acel film nu a jucat nici Jim Carrey, nici Jeff Daniels, iar pelicula a fost uitata foarte repede de fanii filmului original. Dupa rolul din Dumb and Dumber, Jim Carrey a devenit un veritabil star al filmelor de comedie de la Hollywood, insa Jeff Daniels s-a orientat mai mult spre peliculele independente.

 

Jennifer Lawrence va putea fi vazuta din nou in rolul eroinei Katniss, in luna noiembrie, cand se va lansa The Hunger Games: Catching Fire.  Urmatorul film din seria Jocurile Foamei, Catching Fire este anuntat si promovat ca filmul eveniment al anului, iar cel mai nou trailer confirma si mai mult acest slogan. Catching Fire se anunta un film intens, cu rasturnari de situatie si momente cumplite pentru eroina preferata a Americii, Katniss Evergreen (Jennifer Lawrence).
 

 

Campionii Peeta si Katniss se reintorc, si de aceasta data cei doi reusesc sa le ofere speranta oamenilor din  Panem. Insa, Presedintele Snow (Donald Sutherland) o considera o amenintare si vrea sa o elimine definitiv pe tanara care a avut curajul sa sfideze orice regula pentru a supravietu

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies