marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita i-a infuriat pe fani pentru ca n-a fost prezenta la MTV Movie Awards, de ce n-a venit la gala

Cea mai iubita actrita a momentului i-a dezamagit pe fani si n-a fost prezenta la gala Premiilor MTV Movie Awards, ce a avut loc pe 14 aprilie. Desi a castigat premiul pentru cea mai buna actrita si a impartit un alt premiu cu Bradley Cooper, pentru cel mai bun sarut, vedeta de 22 de ani nu a venit la gala.

Jennifer Lawrence: actrita i-a infuriat pe fani pentru ca n-a fost prezenta la MTV Movie Awards, de ce n-a venit la gala

 

Jennifer Lawrence a reusit sa ii faca de ras pe organizatorii de la MTV si sa dezamageasca fanii, dupa ce nu a venit la Gala MTV Movie Awards, unde toti se asteptau sa o vada. Pe langa cele 2 premii obtinute, in cadrul galei s-a lansat oficial primul trailer pentru Hunger Games: Catching Fire, al doilea film din seria Jocurilor Foamei. Pe scena a urcat doar Liam Hemsworth, partenerul ei din film.

 

Cei de la Deadline scriu ca organizatorii nu se asteptau ca Jennifer sa nu se prezinte deloc si ca decizia acesteia de nu veni le-a sifonat imaginea.  Din aceasta cauza, cei de la MTV au fost nevoiti sa reorganizeze putin show-ul. Acestia mai scriu ca in program era si un moment comic organizat de Rebel Wilson, gazda evenimentului si actrita din Hunger Games.

 

 

"Multumesc frumos, dar Jen nu e aici. Imi pare rau" a spus Bradley Cooper in discursul sau de multumire dupa ce a primit trofeul pentru cel mai frumos sarut.  Jennifer Lawrence nu a oferit nici o explicatie pentru absenta ei de la un eveniment intens mediatizat, dar surse apropiate actritei spun ca a fost vorba de un program foarte incarcat al vedetei.
 

Insa cei prezenti au avut ocazia sa o vada pe Lawrence in primul trailer pentru Catching Fire, in rolul eroinei Katniss Everdeen. Campionii Peeta si Katniss se reintorc, si de aceasta data cei doi reusesc sa le ofere speranta oamenilor din  Panem. Insa, Presedintele Snow (Donald Sutherland) o considera o amenintare si vrea sa o elimine definitiv pe tanara care a avut curajul sa sfideze orice regula pentru a supravietui. Odata cu aceste imagini, fanii seriei au avut ocazia sa-l vada pentru prima data pe Philip Seymour Hoffman in rolul Plutarch Heavensbee.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies