marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence ar avea o relatie cu regizorul Darren Aronofsky, mai mare decat ea cu 20 de ani. Cum au fost surprinsi

Publicatia Daily Mail anunta ca actrita Jennifer Lawrence ar avea o relatie secreta cu regizorul Darren Aronofsky.
Jennifer Lawrence ar avea o relatie cu regizorul Darren Aronofsky, mai mare decat ea cu 20 de ani. Cum au fost surprinsi

Conform tabloidului britanic, actrita in varsta de 26 de ani, a inceput o relatie amoroasa cu regizorul american Darren Aronofsky, in varsta de 47 de ani.

Cei doi au inceput sa fie apropiati dupa ce au lucrat impreuna la un proiect cinematografic. Filmul, care inca nu are un titlu, urmeaza sa fie lansat in 2017 si ii mai are in distributie pe Ed Harris si Javier Bardem.

Tabloidul britanic a publicat si o imagine in care apar cei doi, in timp ce stau la masa, la o terasa. O sursa a declarat pentru Daily Mail ca "cei doi nu isi pot lua mainile unul de pe celalalt. Darren si Jennifer au incercat sa tina ascunsa relatia pana acum, dar le este greu. Colaborarea profesionala i-a apropiat foarte mult si de atunci pastreaza legatura permanent. Chiar cred ca sunt un cuplu frumos".


Pana acum, informatia nu a fost confirmata de niciunul dintre reprezentantii celor doua staruri, insa zvonurile au impanzit Hollywood-ul in ultimele zile.


Intre cei doi exista o diferenta de 20 de ani. Jennifer Lawrence a mai fost intr-o relatie cu actorul Nicholas Hoult si cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin.


Arronofsky a fost logodit cu actrita Rachel Weisz din 2005 si pana in 2010, si au un baietel impreuna, in varsta de 10 ani. Acum, Rachel Weisz este casatorita cu Daniel Craig.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies