marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: cum a reactionat actrita dupa incidentul cu rochia de la Gala SAG Awards

Jennifer Lawrence care a primit in acest an a doua nominalizare la Oscar din cariera pentru Silver Linings Playbook, prima nominalizare fiind pentru pelicula Winter's Bone (in 2011) le-a povestit americanilor ce a patit in realitate la gala SAG Awards de saptamana trecuta, unde rochia a pus-o intr-un moment stanjenitor.

Jennifer Lawrence: cum a reactionat actrita dupa incidentul cu rochia de la Gala SAG Awards

Dupa ce revista Total Film a desemnat-o cea mai sexy femeie in viata, iar la Globurile de Aur a primit distinctia pentru cea mai buna actrita in rol principal in comedia Scenariu pentru happy-end numele lui Jennifer Lawrence este peste tot in presa americana.

Toata lumea o iubeste si o admira pentru talentul ei. La Gala SAG Awards a participat bolnava de pneumonie, insa a uitat si de momentul de stanjeneala si de clipele mai putin bune atunci cand a urcat pe scena sa-si primeasca premiul pentru cea mai buna actrita.

 



Vedeta de 22 de ani a dezvaluit si un detaliu mai personal despre ea: "Am fost bolnava asa ca am mers la doctor sa-mi fac radiografie la plamani. Mi-am dat seama ca sanii mei nu sunt egali ca marime. In rest plamanii mei sunt ok" a povestit actrita ieri, in emisiunea Jimmy Kimmel Live.


Intr-un alt show TV - Piers Morgan Tonight - actrita a urmarit din nou momentul in care rochia i-a "cazut" in timp ce se indrepta spre scena la Premiile Sindicatului Actorilor Americani (SAG Awards)



"Cineva m-a impiedicat in drum spre scena. Dupa care partea de jos a rochiei a cazut, am reusit sa o ridic, insa a cazut din nou" a povestit actrita amuzata.

Jennifer a dezvaluit ca rochia nu a avut niciun defect si ca asa era creata, din straturi suprapuse, la mijloc avand un voal transparent in dreptul coapselor. Cu toate astea actrita nu stiut de acest detaliu si a ramas surprinsa de "constructia" inedita a rochiei Dior chiar in timpul evenimentului. Patania lui Lawrence a facut valuri pe Twitter si Facebook dupa gala de saptamana trecuta.


Peste o luna, la  Oscar,  Lawrence se va bate pentru o statueta cu Jessica Chastain (pentru “Zero Dark Thirty”) Naomi Watts (pentru “The Impossible”), Emmanuelle Riva ( Pentru "Amour") si Quvenzhané Wallis ( pentru " Beasts of the Southern Wild "). Filmul Scenariu pentru happy-end / Silver Linings Playbook ruleaza din aceasta saptamana si in cinematografele din Romania.

 

 

Silver Linings Playbook / Terapie pentru Happy-end
Regie: David Owen Russell
Distributie: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence. Robert De Niro

Daivd O. Russell, regizorul unor filme apreciate ca The Fighter sau Three Kings revine in atentia fanilor cu o comedie-drama, in care rolurile principale sunt jucate de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence. Filmul spune povestea lui Pat Peoples (Bradley Cooper)  un fost profesor care a petrecut patru ani intr-o institutie care trateaza bolile mintale si care se muta inapoi cu parintii, dupa ce ani de zile a suferit de bipolarism.


Acesta incearca sa se reimpace cu fosta sotie, fiind convins ca nu au trecut decat cateva luni de la plecarea sa. Intre timp, situatia se schimba atunci cand Pat o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o frumoasa vecina, care are si ea probleme mintale. The Silver Linings Playbook a primit 4 nominalizari la Globurile de Aur 2013 si 8 la Oscar 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies