marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, declarata cea mai puternica actrita din lume: topul celor mai influente celebritati in 2014, conform Forbes

Revista Forbes a alcatuit topul celor mai puternice si influente celebritati din lume in 2014. Topul contine 100 de staruri si este impartit pe categorii, inclusvi actrite si actori. La nivel general Beyonce a fost declarata celebritatea cu cea mai mare putere, insa Jennifer Lawrence este cea mai influenta actrita de la Hollywood.

Jennifer Lawrence, declarata cea mai puternica actrita din lume: topul celor mai influente celebritati in 2014, conform Forbes

Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai influente actrite de la Hollywood in 2014 realizat de revista Forbes. Prezenta in doua francize extraordinare, The Hunger Games si X-men, popularitatea ridicata in randul fanilor pe retelele de socializare si faptul ca la doar 24 de ani detine deja Un Oscar, au pus-o pe podium. Mai mult, Jennifer Lawrence este un diol pentru milioane de fani din intreaga lume si are un succes fenomenal si in box-office.


Pe locul 2 in categoria actritelor s-a clasat actrita Sandra Bullock. Prestatia ei din Gravity i-a ridicat enorma cota, la fel si succesul fenomenal din box-office cu comedia The Heat. O surpriza este  faptul ca Angelina Jolie se afla pe locul 3, dupa ce anul trecut ocupa prima pozitie.

 

 

La actori, pe locul 1 se afla Robert Downey Jr, care ramane cel mai puternic star din lume. Pe locul 2 se afla Dwayne Johnson, considerat si cel mai profitabil actor din lume.  Suprinzatoare este ascensiunea lui Bradley Cooper, care in acest an a urcat pe locul 3, urmat de Leonardo DiCaprio.

 

 

 

Topul 100 al celor mai influente celebritati, realizat anual de Forbes, ia in calcul si faima vedetelor, pe care publicatia o evalueaza pornind de la numarul de mentionari despre acestea in presa scrisa si audiovizuala. De asemenea, Forbes utilizeaza un sistem de masurare ce evalueaza influenta dobandita pe retelele de socializare, monitorizand 11 platforme online, inclusiv Twitter, Facebook si YouTube.
 

Cele mai puternice actrite din lume

1. Jennifer Lawrence

2. Sandra Bullock

3. Angelina Jolie

4. Scarlett Johansson

5. Jennifer Aniston

6. Amy Adams

7. Gwyneth Paltrow

8. Meryl Streep

9. Cameron Diaz

10. Natalie Portman

 

 

Cei mai puternici actori din lume

 

1. Robert Downey Jr.

2. Dwayne Johnson

3. Bradley Cooper

4. Leonardo DiCaprio

5. Matthew McConaughey

6. Mark Wahlberg

7. Hugh Jackman

8. Vin Diesel

9. Ben Affleck

10. Will Smith
 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies