marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru House at the End of the Street. Cum arata actrita momentului, Jennifer Lawrence,  intr-un horror care iti da fiori

Jennifer Lawrence are un an stralucit. Dupa ce a dat lovitura cu The Hunger Games, care este filmul cu al treilea cel mai bun debut din istorie ca incasari, actrita se pregateste sa isi suprinda fanii cu un horror terifiant. House at the End of the Street a primit primul trailer, iar fanii sunt incantati.

Primul trailer pentru House at the End of the Street. Cum arata actrita momentului, Jennifer Lawrence, intr-un horror care iti da fiori

House at the End of the Street este un horror regizat de Mark Tonderai si le are in distributie pe Jennifer Lawrence si Elizabeth Shue. Initial, filmul trebuia sa apara in februarie anul acesta, a fost amanat pentru aprilie, ca pana la urma data de lansare sa fie pe 21 septembrie. Bugetul alocat a fost de 7 milioane de dolari si este produs de Relativity Media.

 


In  House at the End of the Street, Sarah (Elizabeth Shue), o mama proaspat divortata si fiica sa, Ellisa (Jennifer Lawrence), se muta intr-un orasel din munti, dupa ce gasesc casa viselor lor. Insa acestea vor descoperi ca in casa de langa s-au petrecut niste evenimente tragice, dupa ce o fetita si-a omorat ambii parinti. Ellisa se va imprieteni cu fiul supravietuitor, Ryan (Max Thrieriot), dar va afla secretele intunecate ale unei povesti tragice care este departe de a fi incheiata.
 

 

Jennifer Lawrence in House at the End of the Street


 

Jennifer Lawrence a devenit actrita momentului, dupa ce i-a impresionat pe critici in rolul lui Katniss din TheHunger Games, primul film din franciza inspirata de cartile scrisde Suzanne Collins, devenite bestseller. Filmul a facut incasari de 155 de milioane de dolari in SUA, doar in primul weekend si a ajuns la 241 de milioane de dolari incasari mondiale.

 

Atat fanii cat si criticii au fost fermecati de actrita de 21 de ani si i-au laudat prestatia si au numit interpretarea ei magnifica. Chiar daca actrita a fost critica  pe nedrept de presa ca ar fi prea grasa pentru rolul din The Hunger Games, fanii au reactionat declarand ca e perfecta pentru rol.  Jennifer Lawrence a primit deja o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Winter's Bone", iar fanii sunt nerabdatatori sa vada horror-ul  House at the End of the Street , in care actrita are rolul principal.

 

Filmul se va lansa in cinematografele din SUA pe 21 septembrie 2012.
 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies