marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence paraseste franciza cu mutanti: X-men Apocalypse va fi ultimul film in care o mai joaca pe Mystique. Ce noi personaje vor aparea

Frumoasa Jennifer Lawrence a dezvaluit ca X-men:Apocalypse va fi ultimul ei film din seria cu mutanti. La o premiera recenta a filmului Serena, in care il are partner tot pe Bradley Cooper, frumoasa actrita a facut dezvaluiri si despre viitoarele ei proiecte.
 

Jennifer Lawrence paraseste franciza cu mutanti: X-men Apocalypse va fi ultimul film in care o mai joaca pe Mystique. Ce noi personaje vor aparea

Conform Yahoo, Jennifer Lawrence nu intentioneaza sa o mai joace mult pe Mystique, ultima ei aparitie fiind in X-men: Apocalypse, film ce se va lansa in 2016.  "Acesta va fi ultima mea aparitie in serie" a spus actrita, fara nicio alta explicatie, iar asta ar inseamna o veste trista pentru fani, care sperau sa vada un spin-off cu Mystique, considerata una dintre cele mai tari si dure eroine de film.

 

In schimb, X-men: Apocalypse va aduce si noi personaje, printre care variantele mai tinere al lui Cyclops (Tye Sheridan), Storm (Alexandra Shipp) si Jean Grey (Sophie Turner din Game of Thrones). Beast, Magneto, Profesorul X vor reveni.

 

 


Surse au dezvaluit in presa ca e posibil sa ii vedem in X-men:Apocalypse in scurte aparitii pe Wolverine (Hugh Jackman), Gambit (Channing Tatum) si Storm (Halle Berry). Cei de la Cinemablend informeaza ca in noul film vor aparea 17 actori in rolurile unor personaje din universul X-men, iar filmarile vor debuta in luna aprilie a acestui an.

 

Pe langa Gambit, un alt personaj popular va fi prezentat mai amplu in X-men:Apocalypse. Si Quicksilver va avea un rol mai mare, dupa ce a fost introdus in recentul X-men:Days of Future Past. Insa rolul sau va fi extins mai mult in urmatoarea parte. Evan Peters este cel care il joaca pe Quicksilver.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies