marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita s-a intors din nou in arena. Imagini de la filmarile The Hunger Games: Catching Fire

Jennifer Lawrence continua filmarile la The Hunger Games: Catching Fire. In noile imagini, actrita de 22 de ani este surprinsa filmand scene in apa, in noul ei costum.

Jennifer Lawrence: actrita s-a intors din nou in arena. Imagini de la filmarile The Hunger Games: Catching Fire

 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

In a doua parte a seriei The Hunger Games, arena unde se vor desfasura Jocurile Foamei are loc pe apa, intr-o zona tropicala, total diferita de cea din padure in care a avut loc batalia din primul film.


Jennifer Lawrence
filmeaza alaturi de colegii ei, inclusiv Sam Claflin si Josh Hutcherson in Hawaii, scene de la inceputul Jocurilor Foamei, numite acum Quarter Quell.


Cea de-a doua parte a aventurilor lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), eroina Jocurilor Foamei/ The Hunger Games din lumea distopica descrisa in romanele lui Suzanne Collins, va fi lansata anul viitor.

 

 

 

In The Hunger Games: Catching Fire, Katniss Everdeen revine acasa dupa castigarea celei de-a 74-a editii a Jocurilor Foamei alaturi de Peeta Mellark. Triumful lor inseamna insa ca vor trebui sa-si paraseasca prietenii si familia pentru a porni intr-un ‘Turneu al victoriei’ prin toate districtele. Katniss simte ca in districte mocneste o revolta, insa Capitolul este inca tare pe pozitii, iar Presedintele Snow se ocupa de o alta editie a Jocurilor Foamei care ar putea schimba permanent Panem-ul.

 

In a doua parte, producatorii au decis sa filmeze in format IMAX scenele de lupta din arena. Primul film din serie n-a avut nici o scena filmata in acest format.

 

 

Regizor este Francis Lawrence, in timp ce scenariul a fost scris de catre Simon Beaufoy (cel care a scris si The Full Monty, Slumdog Millionaire sau 127 Hours) impreuna cu Michael Arndt (scenaristul lui Little Miss Sunshine sau al lui Toy Story 3, dar si al lui Star Wars: Episode VII, programat sa apara in 2015). Fimarile la Catching Fire au inceput abia luna trecuta, in Atlanta. Din distributie mai fac parte, alaturi de protagonista seriei, Jennifer Lawrence, si Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks si Donald Sutherland, care isi vor relua rolurile din primul film.

 

 

Hunger Games ce i-a avut ca protagonisti pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth, a fost lansat in luna martie si a devenit un fenomen in cultura pop si mai ales in randul adolescentilor nord-americani, obtinand incasari de 686 de milioane de dolari pe plan mondial.

 

The Hunger Games: Catching Fire urmeaza sa fie lansat in SUA pe 22 noiembrie 2013.

 

Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies