marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, transformata de Photoshop in noua campanie pentru Dior: cum arata fara machiaj cea mai iubita actrita din SUA

Jennifer Lawrence a pus fanii pe jar dupa ce au aparut noile spoturi pentru campania Dior. Actrita apare bruneta, dupa ce si-a schimbat look-ul, insa spune ca o ajuta mult Photoshopul.

Jennifer Lawrence, transformata de Photoshop in noua campanie pentru Dior: cum arata fara machiaj cea mai iubita actrita din SUA

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 30 de imagini din viata lui Jennifer Lawrence


Primele imagini din campania Dior i-au fost aratate actritei chiar dupa decernarea Premiilor Oscar, unde Lawrence a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita. "Nu le-am vazut. Oh, nici nu zici ca sunt eu in pozele astea. Iubesc Photoshop mai mult decat orice pe lume." a spus actrita. Atunci cand reporterul i-a spus "Nu e Photoshop, esti tu", actrita de 22 de ani a raspuns amuzata: "Bineinteles ca e Photoshop. Oamenii nu arata asa".

 

Recent, actrita a fost filmata fara machiaj, in timp ce se afla in vacanta in Hawaii. Lawrence a fost surprinsa in timp ce fuma o tigara cu marijuana si se relaxa alaturi de prietenii ei. Imaginea a fost socanta pentru fani, care o stiu drept nefumatoare, iar unii dintre ei au comentat ca in imaginea actrita fumeaza  o tigara cu marijuana. Cei mai duri au scris ca asa se explica sirul de gafe pe care actrita l-a facut in ultimele luni, inclusiv la Oscar.

 

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului impresionand in 2012 cu rolurile din The Hunger Games si  Silver Linings Playbook, care i-a adus primul Oscar din cariera, la doar 22 de ani. Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany  impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell .

 


 

 

Silver Linings Playbook spune povestea lui Pat (Bradley Cooper) fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki.Dupa externare se muta inapoi in casa parintilor, hotarat sa-si reconstruiasca viata si sa devina barbatul dorit dintotdeauna si sa-si recucereasca fosta sotie. Totul se schimba insa cand o cunoaste pe Tiffany (Jennifer Lawrence) o tanara vaduva care sufera de o depresie severa cauzata de moartea sotului. Afectiunile mintale cu care se confrunta amandoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies