marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez a pozat sexy in Vanity Fair: ce filme pregateste pentru 2012

Nu i-a luat mult timp. Jennifer Lopez, care de curand a anuntat ca divorteaza de sotul ei, Marc Anthony, a pozat aproape goala pentru editia din luna septembrie a revistei Vanity Fair.

Jennifer Lopez a pozat sexy in Vanity Fair: ce filme pregateste pentru 2012

Actrita/cantareata in varsta de 42 de ani a pozat sexy in Vanity Fair, fiind imbracata doar cu o haina de blana descheiata, ce ii lasa la vedere corpul. Lopez a vorbit in aceasta saptamana si despre proiectele ei cinematografice.

In aceasta perioada Lopez filmeaza la comedia romantica  What to Expect When You're Expecting - un film ce va fi lansat in 2012 si care spune povestile unor cupluri ce se pregatesc sa aiba copii. Actrita mai este implicata intr-o alta productie unde va juca alaturi de Jason Statham - thrillerul Parker - povestea unui hot cu un cod al onoarei extrem de dezvoltat si care nu fura niciodata de la cei nevoiasi.


Jennifer Lopez in topul celor mai scurte casatorii de la Hollywood. Vezi cele mai rapide divorturi



 

In urma cu doar doua saptamani, Jennifer si Marc Anthony au anuntat co divorteaza, dupa o casnicie care a durat sapte ani. In presa au aparut zvonuri potrivit carora motivul divortului ar fi comportamentul posesiv al lui Marc Anthony.

"A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau. Am vrut foarte mult ca aceasta familie sa functioneze. Era cel mai mare vis al meu si am muncit din greu la asta. Totusi, cateodata nu merge, dar voi ramane o eterna optimista in privinta dragostei", a declarat Lopez.

 

Jennifer Lopez, in varsta de 41 de ani, si Marc Anthony, in varsta de 42 de ani, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in iunie 2004. Casatoria cantaretei Jennifer Lopez cu Marc Anthony a venit la doar cinci luni dupa ce cantareata s-a despartit de actorul Ben Affleck
 


Sursa foto: Vanity Fair


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies