marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez arata mai bine ca niciodata. Cum a fost surprinsa actrita de 43 de ani inaintea debutului filmarilor pentru Parker

Cunoscuta mai mult pentru cariera muzicala, Jennifer Lopez isi face timp si pentru proiectele cinematografice, aparitiile sale in diferite comedii romantice fiind intotdeauna pe placul fanilor.

Jennifer Lopez arata mai bine ca niciodata. Cum a fost surprinsa actrita de 43 de ani inaintea debutului filmarilor pentru Parker

 

La 43 de ani, Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood. Mereu aranjata si pregatita pentru orice situatie, frumoasa americanca nu a fost surpinsa pe picior gresit aproape niciodata, nici macar in clipele pe care si le petrece departe de ochii presei, alaturi de copii si de iubitul sau.

 

Aflata in vacanta, Jennifer Lopez nu a scapat de paparazzi care au urmarit-o peste tot si au fotografiat-o chiar si atunci cand se afla la piscina, alaturi de cei dragi. Iar imaginile surprinse cu vedeta americana nu au fost deloc de neglijat daca ne gandim ca aceasta a fost surpinsa in costum de baie, fara nici un fel de imbunatatiri sau alte retusuri. Iar pentru o femeie de 43 de ani, Jennifer Lopez arata extraodinar si se poate lauda cu un corp tonifiat, abdomen plat si picioare foarte bine lucrate, dovada ca femeile pot arata bine la orice varsta.

 

 

In acest an, Jennifer Lopez a aparut in comedia romantica What to Expect When You're Expecting, un film care spune povestile unor cupluri care se pregatesc sa aiba copii si si-a "imprumutat" voce pentru productia Ice Age: Continental Drift pentru personajul Shirei.
 

Americanca isi continua proiectele in domeniul actoriei si in 2013, urmand sa inceapa filmarile pentru Parker, unde va juca alaturi de Jason Statham (Expendables 1 si 2, Safe, Killer Elite, 13), pelicula urmand sa prezinte povestea unui hot cu un cod al onoarei extrem de dezvoltat si care nu fura niciodata de la cei nevoiasi.


Jennifer Lopez si-a facut debutul in actorie in 1986, in filmul My Little Girl, iar de atunci a mai obtinut roluri in peste 25 de productii, cele mai importante fiind Blood and Wine (1997), Selena (1997), The Cell (2000), The Wedding Planner (2001), Shall We Dance? (2004), Monster-in-Law (2005) si The Back-up Plan (2010).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies