marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Love Hewitt: actrita din serialul The Client List a fost ingrozita de modul in care arata in urma cu 6 ani

Actrita Jennifer Love Hewitt recunoaste ca este complexata de modul in care arata cateodata, insa incearca sa treaca peste temerile sale atunci cand filmeaza scenele fara perdea din serialul The Client List.

Jennifer Love Hewitt: actrita din serialul The Client List a fost ingrozita de modul in care arata in urma cu 6 ani


Actrita in varsta de 33 de ani a povestit in cel mai nou numar al revistei Shape ca s-a speriat si ea de modul in care arata in urma cu 6 ani cand a fost surprinsa de paparazzi in ipostaze nu tocmai flatante.

"Cand au fost facute acele fotografii, eram intr-o perioada din viata mea cand mancam haotic si nesanatos si nu faceam nici miscare. Era timpul sa fac ceva in privinta asta", a marturisit Jennifer.

 

 

 


In prezent insa, protagonista serialului TV The Client List nu mai are probleme de acest gen, desi admite ca nu-i place tot timpul de modul in care arata. Ea urmeaza o dieta foarte stricta, face yoga si merge la sala. Ca oricare alta vedeta, ea recunoaste ca are complexe legate de felul in care arata: "Am zile in care nu-mi vine sa cred ca nu ma mai incap blugii, dar incerc sa ma conving ca nu e chiar mare lucru si ca ar fi plictisitor daca am arata toate la fel".


Jennifer Love Hewitt filmeaza in aceasta perioada episoade pentru sezonul 2 din serialul The Client List. Anul trecut, actrita s-a facut de rusine dupa ce s-a descoperit ca fotografiile cu ea in lenjerie intima folosite pentru bannerele de promovare ale show-ului, au fost modificate in Photosohop. Intr-una dintre imagini aparute pe Hollywood Reporter sanii actritei erau mai mari, iar in aceeasi imagine promovata pe site-ul Entertainment Weekly, actrita aparea cu sanii mult mai mici.

 

 


Unul dintre secretele dietei ei: cumpara foarte putina mancare si merge mai des la cumparaturi. "Decat sa fac provizii de mancare care sa ma invite sa le mananc, prefer sa cumpar strictul necesar si sa fac miscare mergand la piata", a mai spus ea.


Jennifer Love Hewitt a povestit ca visul ei a fost acela de a fi unul dintre ingerii Victoria's Secret. Actrita a devenit cunoscuta datorita rolurilor sale din filmele "Stiu ce-ai facut asta-vara" (I Know What You Did Last Summer), "N-am uitat ce-ai facut asta-vara" (I Still Know What You Did Last Summer) si pentru aparitia in serialul TV "Mesaje de dincolo" (Ghost Whisperer).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies