marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jerry Bruckheimer: omul din spatele seriei Piratii din Caraibe a primit o stea pe Walk of Fame, Johnny Depp si Tom Cruise  au fost prezenti

Producatorul american Jerry Bruckheimer, care a lansat in ultimii 40 de ani superproductii cu mare succes de casa, de la "Top Gun" pana la "Piratii din Caraibe", a primit luni cea de-a 2.501-a stea pe Walk of Fame din Hollywood, in prezenta actorilor Tom Cruise si Johnny Depp.

Jerry Bruckheimer: omul din spatele seriei Piratii din Caraibe a primit o stea pe Walk of Fame, Johnny Depp si Tom Cruise au fost prezenti

 

Johnny Depp, care joaca rolul Capitanului Jack Sparrow in franciza cinematografica "Piratii din Caraibe" si care va putea fi vazut in aceasta vara in "Lone Ranger", un alt film produs tot de Jerry Bruckheimer, a declarat ca renumitul producator american este "o legenda".


"Fara Jerry, nu ar fi existat nici «Piratii din Caraibe», nici Capitanul Jack", a declarat starul american in timpul ceremoniei organizate in centrul Hollywoodului. "Trebuie sa-i multumesc pentru asta. Acest om este o legenda pentru mine si pentru noi toti, asa cum o dovedeste multimea de oameni veniti astazi aici pentru a omagia aceasta stea, pe care el o merita de multa vreme".



Steaua dedicata producatorului Jerry Bruckheimer, in varsta de 69 de ani, este amplasata in fata legendarului cinematograf El Capitan, aflat in proprietatea grupului Disney, care a distribuit toate marile succese ale acestui producator, aflat in fata Dolby Theater, unde este organizata gala de decernare a premiilor Oscar.
 

 

 

"Visul vietii mele a inceput cand eram copil in Michigan si a ramas acelasi si astazi: sa fac filme", a declarat renumitul producator.

 

"A fost o calatorie lunga si pasionanta, de la strazile din Detroit la trotuarele din Hollywood, inainte de a primi o stea care marcheaza contributia mea adusa unei industrii pe care o iubesc atat de mult", a adaugat el. Printre celelalte vedete prezente la ceremonie s-au aflat actorii Tom Cruise si John Voight.

Din lunga lista de filme produse de Jerry Bruckheimer se remarca pelicule precum "American Gigolo","Flashdance", "Beverly Hills Cop", "Top Gun", "Days of Thunder", "Armageddon", "Pearl Harbor", "Black Hawk Down" si fracizele "National Treasure" si "Piratii din Caraibe".

 

 

 

Jerry Bruckheimer este foarte activ si in domeniul televiziunii, producand seriale celebre precum "Cold Case", "CSI: Crime Scene Investigation", "CSI: Miami" si "CSI: NY".
 

Desi filmele sale, foarte apreciate de public, nu i-au adus niciun premiu Oscar, Jerry Bruckheimer a umplut "vistieria" Hollywoodului asa cum nu a facut-o nimeni altcineva: se estimeaza ca filmele pe care le-a produs au generat incasari de aproximativ 16 miliarde de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies