marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Alba: Am sanii lasati si sunt plina de celulita

Dupa ce s-a descoperit misterul legat de presupusele scene nud din pelicula “Machete”, Jessica Alba marturiseste ca nu este deloc multumita de felul in care arata. Actrita crede ca nasterea i-a transformat trupul in ceva nu tocmai placut.

Jessica Alba: Am sanii lasati si sunt plina de celulita

articole relationate

Am sanii lasati, sunt plina de celulita, parca si soldurile le am mai mari. Cred ca oricare alta actrita arata mai bine decat mine”, crede Jessica Alba.

Jessica, in varsta de 29 de ani, mai spune ca este de-a dreptul speriata de ideea de a se dezbraca in fata camerelor.

Nu-mi place deloc ideea de-a ma dezbraca pentru un rol. Nu ma simt in largul meu. S-a intamplat sa am atacuri de panica inainte de sedintele foto mai sexy”, spune actrita.

Pentru rolul din pelicula "Machete", actrita nu a renuntat deloc la sutien si chilotei. Accesoriile au fost inlaturate digital de catre expertii in efecte speciale.

Jessica purta lenjerie atunci cand a filmat scena dusului, iar aceasta a fost volatilizata cu ajutorul unui trucaj digital.

Nu trebuie sa ne mire ca Jessica Alba nu a vrut sa renunte total la haine. A declarat in repetate randuri ca nu ar fi in stare sa apara in fata camerelor in costumul Evei.

Nu voi filma o scena nud niciodata. Pot fi sexy si chiar purta haine sexy, dar nu ma pot dezbraca de tot”, declara actrita in luna februarie pentru revista Scarlet.



Modifică setările cookies