marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Biel, in rol de luptatoare experta in artele martiale, alaturi de Hugh Jackman in The Wolverine

Actrita Jessica Biel va juca alaturi de Hugh Jackman in The Wolverine, continuarea povestii din X-Men Origins: Wolverine (2009).

Jessica Biel, in rol de luptatoare experta in artele martiale, alaturi de Hugh Jackman in The Wolverine


Jessica Biel o va interpreta pe Victoria/Viper, o luptatoare extrem de rezistenta, talentata, experta in artele martiale, care in benzile desenate este un dusman al lui Logan (Hugh Jackman), potrivit Deadline. Actorii Will Yun Lee si Brian Tee vor avea roluri negative in filmul The Wolverine care se va lansa pe 26 iulie 2013.

Hugh Jackman va relua rolul lui Logan/ Wolverine, cel mai iubit personaj din seria X-Men, in productia realizata de Marvel si Twentieth Century Fox. Darren Aronofsky trebuia sa regizeze pelicula, insa s-a retras asa ca jobul a ajuns la regizorul James Mangold, cunoscut pentru filmul "3:10 to Yuma". 


Filmarile lui The Wolverine sunt programate sa inceapa in luna august, in Australia, insa actorii vor ajunge si in Japonia pentru filmari. In noile aventuri Wolverine calatoreste in Japonia unde este prins intr-o poveste de iubire interzisa alaturi de o femeie logodita cu un alt barbat. Wolverine se va antrena cu un samurai si ii va avea de infruntat pe tatal fetei, dar si pe temutul Silver Samurai.

Hugh Jackman s-a declarat impresionat de scriptul filmului ( semnat de Christopher McQuarrie si Mark Bomback) despre care a spus ca este cel mai bun de pana acum. In 2009, X-Men Origins: Wolverine a facut incasari de 376 de milioane de dolari si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. In ciuda acestui fapt, filmul nu s-a bucurat de recenzii favorabile din partea criticilor sau a fanilor.


 


X-Men Origins: Wolverine ( 2009)
Regie: Gavin Hood
Distributie: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 376 de milioane de $


Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies