marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au casatorit: Este minunat ce ni s-a intamplat

Dupa 5 ani de relatie, marcata de despartiri si impacari, actrita Jessica Biel si Justin Timberlake s-au casatorit. Nunta a avut loc in Italia, iar evenimentul a fost restrans, invitati fiind familia si apropiatii cuplului.

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au casatorit: Este minunat ce ni s-a intamplat


Cele doua staruri au confirmat aceasta veste printr-un comunicat oficial oferit vineri."Este minunat sa fii casatorit, ceremonia a fost splendida si a fost ceva deosebit, pentru ca am fost incojurati de cei dragi si apropiati" au spus cei doi conform People.com


Pentru a nu fi asaltati de presa si papparazzi, cuplul a tinut secret locul ceremoniei chiar si pentru invitati, pana in ultima clipa. Cei de la RadarOnline sustin ca nunta i-a costat 6.5 milioane de dolari

Justin Timberlake, in varsta de 31 de ani,si actrita Jessica Biel, in varsta de 30 de ani, care a putut fi vazuta de curand pe marile ecrane in remake-ul filmului SF "Total Recall", au o relatie care a inceput in anul 2007. Cei doi artişti s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011si au evitat sa faca publice detaliile despre nunta lor.

 


 

Justin Timberlake a avut in trecut relatii cu alte trei vedete de prim rang de la Hollywood: cantareata Britney Spearssi actritele Alyssa Milanosi Cameron Diaz.

Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorulsi actorul Justin Timberlake, in varsta de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Syncsi a fost recompensat cusase premii Grammysi un premiu Emmy. in 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", in 2006.



Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Justin Timberlake pare sa se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "Reteaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, darsi in comedia romantica "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.

Jessica Biel, in varsta de 30 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Alsaptelea cer". in ultimii ani, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake.

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies