marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Biel si Kate Beckinsale au stralucit la premiera filmului Total Recall de la Berlin. Cu ce tinute au impresionat cele doua actrite

Jessica Biel si Kate Beckinsale, protagonistele filmului Total Recall, au stralucit la premiera de la Berlin, cele doua actrite fiind in centrul atentiei datorita tinutelor cu care au pasit pe covorul rosu.

Jessica Biel si Kate Beckinsale au stralucit la premiera filmului Total Recall de la Berlin. Cu ce tinute au impresionat cele doua actrite

Cunoscuta drept adepta unui stil sigur, Jessica Biel a impresionat la premiera de la Berlin datorita tinutei indraznete pe care a ales-o, demonstrand ca poate poza si in rolul femeii fatale. Imbracata intr-o rochie lunga si neagra, cu spatele gol, stralucitoare si transparenta, iubita lui Justin Timberlake a intrat in atentia fotografilor care nu au ratat ocazia de a imortaliza un asemenea moment.


Nici colega sa din film, Kate Beckinsale nu s-a lasat mai prejos, iar rochia de culoarea sampaniei cu motive florale i-a scos in evidenta silueta perfecta pe care o are la 39 de ani. Cele doua actrite au fost insotite de Colin Farrell, dar si de regizorul Len Wiseman.

 


Noul Total Recall  reprezinta remake-ul peliculei care a transformat-o in star pe Sharon Stone si a devenit un clasic al lui Arnold Schwarzenegger. Cu Colin Farrell in rolul lui Arnold si cu Kate Beckinsale si Jessica Biel inlocuitoare pentru Sharon Stone si Rachel Ticotin, filmul regizat de Len Wiseman a ajuns in Romania pe 10 august.


Cu toata publicitatea de care a avut parte, Total Recall nu s-a ridicat la inalltimea asteptarilor, iar criticile la adresa sa au fost extrem de dure. Pelicula regizata de Len Wiseman a reusit sa faca incasari in primul weekend de la lansare, in America de Nord cu un milion de $ peste cele stranse de filmul cu Arnold Schwarzenegger cand a fost lansat in 1990, 25 de milioane de $.

 


"Total Recall din 1990 pare o capodopera ca Citizen Kane in comparatie cu actualul Total Recall" a fost una din criticile dure facute de americani, citeaza Huffington Post. "Total Recall este mai violent, mai zgomotos, mai mare decat primul, insa nu e memorabil" a fost parerea unui alt critic.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies