marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Chastain, cea mai cautata actrita din 2011, ajunge in Iron Man 3

Studiourile Marvel si Walt Disney pregatesc o distributie spectaculoasa pentru Iron Man 3. Dupa ce saptamana trecuta a fost confirmat Guy Pearce in rolul unui om de stiinta in al treilea film Iron Man, se pare ca si Jessica Chastain are sanse mari sa se alatur distributiei de vis din care mai fac parte Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow.

Jessica Chastain, cea mai cautata actrita din 2011, ajunge in Iron Man 3

Jessica Chastain se afla in discutii cu producatorii pentru juca rolul unui om de stiinta, care sa fie pe masura lui Tony Stark: inteligenta, sexy si plina de sarcasm. Cei de la deadline.com scriu ca  actrita din The Help a primit oferta de ceva timp, dar a refuzat din cauza programului incarcat, care se suprapunea cu filmarile de la "The Disappearance of Eleanor Rigby", in care joaca alaturi de Joel Edgerton si Samantha Morton, si filmul despre asasinarea lui Osama Bin Laden, regizat de Kathryn Bigelow.

Cei de la Marvel au avut in vizor pentru acest rol actrite ca Diane Kruger, Gemma Arterton si Isla Fisher, insa se pare ca dupa ce filmarile de la "The Disappearance of Eleanor Rigby" au fost mutate, Jessica Chastain ar putea fi cea care sa preia rolul.

Jessica Chastain a fost una dintre revelatiile anului trecut, dupa ce i-a impresionat pe toti in "Texas Killing Fields",  "The Help", "The Tree of Life", "Coriolanus",  "Take Shelter" si "The Debt". Pentru rolul din The Help a primit prima nominalizare la Oscar din cariera ei, pentru rol secundar.


Povestea din Iron Man 3 se va invarti in jurul unui virus care se raspandeste prin intermediul nonotehnologiei. Guy Pearce a fost cautat de cei de la studiourile Marvel pentru a juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor. Asa ca Iron Man/ Tony Stark jucat de Robert Downey Jr. mai are inca o data de salvat planeta.

Iron Man 3 revine pe marile ecrane in mai 2013. Ben Kingsley a fost anuntat de presa americana ca va fi unul dintre personajele negative ale filmului.  In Iron Man 3 se vor intoarce Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si Don Cheadle. Filmarile vor incepe in luna mai si se vor derula pe parcursul verii.Filmul va avea un buget de peste 150 milioane de dolari, insa tinand cont de faptul ca ultimul film a atins costuri de aproape 200 de milioane de dolari, acesta ar putea creste.

Iron Man 2 lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $.

 

Produs de fostul regizor de la Iron Man, Jon Favreau si cu actorul Robert Downey Jr. in rol principal viitorul Iron Man 3, va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) si urmeaza sa fie lansat in mai 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies