marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Chastain, numita cea mai bine imbracata actrita a anului. Femeia pe care Hollywoodul nu a vrut-o a ajuns una dintre cele mai cautate actrite

Frumoasa roscata  a fost numita de revista Vanity Fair cea mai bine imbracata actrita a momentului. Americanca de 35 de ani a explodat pur si simplu in ultimii doi ani cu roluri in filme pentru care a fost extrem de laudata. Vedeta a povestit anul trecut insa ca la inceput a fost refuzata in industria filmului pentru ca nu era suficient de frumoasa.

Jessica Chastain, numita cea mai bine imbracata actrita a anului. Femeia pe care Hollywoodul nu a vrut-o a ajuns una dintre cele mai cautate actrite

La 1.63 m, Jessica Chastain se considera o persoana timida, deloc moderna, insa pregatita sa ajunga pe lista actritelor de lux. Presa americana a numit-o "cea mai cautata actrita din 2011" dupa ce rolurile au inceput sa curga pentru ea.


Tutoror le plac povestile cu necunoscuti transformati in actori de succes peste noapte, insa povestea Jessicai Chastain pare desprinsa din filme.


Absolventa a celebrului Institut de Muzica si Arte Juilliard din New York, actrita a luat cu asalt marele ecran in 2011 cu 7 filme in care apare alaturi de actori de senzatie ca Brad Pitt, Al Pacino, Ralph Fiennes sau Vanessa Redgrave si a pregatit alte 6 filme pentru 2012.

2 din filmele lansate anul trecut: Tree of Life si The Help au devenit succese imediate, primul a luat chiar marele premiu la Festivalul de la Cannes iar criticii nu au mai contenit cu laude la adresa actritei.


Pana in 2010 se lauda cu aparitii episodice in seriale mai mult sau mai putin cunoscute. Dupa ce a fost nevasta lui Brad Pitt in Tree of Life a lui Terrence Malick si a facut parte din distributia feminina alaturi de Emma Stone in drama istorica de mare succes The Help, actrita care danseaza de la 13 ani a fost personal aleasa de Al Pacino pentru rolul lui Salome in reinterpretarea piesei controversate si interzise a lui Oscar Wilde.


"Primul lucru pe care Al Pacino mi l-a zis a fost <De ce ar trebui sa te cunosc> iar al doilea< Vreau sa te vad dansand>" a povestit actrita intr-un interviu in The Guardian. "M-am ridicat imediat si am inceput sa dansez fara muzica. Cand esti pe o scena cu Al Pacino toata lumea vrea sa te vada. Asa am inceput sa obtin auditii pentru filme."



Acum doi ani insa nimeni nu stia ce sa faca cu ea: " Imi spuneau ca nu sunt moderna si actuala si ca Los Angeles-ul e plin de blonde frumoase, inalte si bronzate" a povestit actrita.


Jessica Chastain s lansat in octombrie 2011 drama Texas Killing Fields in care joaca rolul unui detectiv alaturi de Sam Worthington, pe urmele unui criminal sadic din Texas. Alaturi de Sam Worthington mai joaca si in thrillerul cu spioni The Debt unde interpreteaza varianta mai tanara a personajului lui Helen Mirren.

 

La inceputul lui 2012, actrita a aparut in cinematografe alaturi de Ralph Fiennes, Gerard Butler si Vanessa Redgrave in drama Coriolanus - adaptare moderna a piesei cu acelasi titlu a lui William Shakespeare. In aceasta vara si-a imprumutat vocea animatiei de succes Madagascar 3: Europe's Most Wanted .

Lawless este filmul cu sanse la Oscar pe care l-a lansat in acest an la Cannes alaturi de Shia LaBeouf, Tom Hardy, Guy Pearce, Gary Oldman, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan si Noah Taylor. Lawless este regizat de John Hillcoat ale caror filme anterioare (The Road, The Proposition) au fost trecute cu vederea de Academie. Poate anul acesta va avea mai mult noroc. Scenariul este scris de Nick Cave si este inspirat din romanul The Wettest County in the World scris de Matt Bondurant. Filmul are ca punct de pornire povestea adevarata a celor trei frati Bondurant care fac afaceri cu bautura de contrabanda in timpul Prohibitiei.


Alaturi de James Franco si Mila Kunis, Jessica Chastain este prezenta in distributia dramei Tar, film despre viata autorului C.K. Williams, ce se va lansa la finalul anului 2012. Insa poate cel mai asteptat film al ei este "Zero Dark Thirty", drama regizata de Kathryn Bigelow despre echipa de Navy SEAL care l-a ucis pe Osama bin Laden. Filmul se va lansa in luna decembrie 2012.

Pana atunci actrita filmeaza in aceasta perioada un proiect cinematografic interesant, intitulat The Disappearance of Eleanor Rigby, unde joaca alaturi de  James McAvoy (X-Men: First Class), Viola Davis, Bill Hader, William Hurt, Isabelle Huppert, Ciarin Hinds si Jess Weixler. Filmul prezinta viata unui cuplu din New York care traieste o intamplare ce ii schimba viata. Partea fascinanta a acestui proiect este reprezentata de faptul ca include doua filme, cu doua perspective diferite: viziunea sotului (James McAvoy) este prezentata in The Disappearance of Eleanor Rigby: Him, in timp ce povestea sotiei (Jessica Chastain) este spusa in The Disappearance of Eleanor Rigby: Her. Ambele se vor lansa in 2013.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies