marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Pare, actrita din cel mai tare serial al momentului care a cucerit America. Cum a obtinut rolul care i-a schimbat viata

Americanii au fost cuceriti de frumoasa actrita canadianca Jessica Pare care dupa aparitiile superbe din debutul noului sezon al serialului de succes Mad Men a ajuns noua revelatie in Statele Unite. Desi a pus mana inca din 2010 pe un rol in serialul premiat cu 4 Globuri de Aur, in acest sezon actrita a reusit sa ajunga preferata fanilor. In ultimele zile a fost in topul cautarilor pe Google iar fanii nu se mai satura sa vorbeasca despre ea pe retelele sociale.

Jessica Pare, actrita din cel mai tare serial al momentului care a cucerit America. Cum a obtinut rolul care i-a schimbat viata

GALERIE FOTO CU JESSICA PARE!


Pentru cei care inca nu au auzit de ea, Jessica Pare este cea mai frumoasa actrita din cel mai bun serial de drama din SUA. Dupa 10 ani de la prima aparitie pe marile ecrane, Jessica Pare a dat lovitura odata cu rolul secretarei ajunsa nevasta lui Don Draper (Jon Hamm) , personajul principal al serialului “Mad Men”, difuzat de postul AMC. Castigator a 4 Globuri de Aur, 56 premii si alte 119 nominalizari, Mad Men, serialul despre dramele unei echipei de specialisti in advertising din anii '60 a stabilit noi recorduri de audienta de la debutul noului sezon acum o saptamana.


Originara din Montreal, actrita de 29 de ani a devenit cunoscuta pentru rolul din filmul Stardom in care interpreteaza rolul unei tinere dintr-un orasel obscur care ajunge in lumea stralucitoare a super-modelelor. A urmat apoi rolul din “Lost and Delirous” cand a frant multe inimi cu rolul de lesbiana. Actrita votata ca fiind printre cei mai frumosi 25 de oameni din Canada si-a facut debutul in filmul hollywoodian Wicker Park.


In 2010, Jessica apare in rolul unei bombe sexy care facea videochat in filmul Hot Tub Time Machine, insa un succes neasteptat de mare a venit odata cu rolul sau din serialul postului de televiziune AMC, “Mad Men”. Inainte de obtinerea rolului, Jessica a trecut de 3 interviuri, iar feedback-ul pozitiv din partea publicului l-a influentat pe regizor sa ii ofere viitoarei Megan un rol permanent in urmatoarele episoade.


Sezonul 5 o aduce pe Jessica Pare cu o atitudine noua. Momentul culminant  din noul sezon a fost interpretarea unei populare melodie frantuzesti din anii '60 - Zou Bisou Bisou a lui Gillian Hills, a carui coregrafie senzuala i-a incantat pe fanii serialului. Melodia a fost cantata si de Sophia Loren, in varianta engleza, in filmul The Millionairess (1960). Imediat dupa terminarea serialului cantecul a devenit un hit pe iTunes, cu mii de descarcari. Numele Jessicai este bombardat pe Facebook si Twitter iar fanii par sa nu se mai sature de ea.


Actrita a  reusit sa-i fure voluptuoasei Christina Hendricks titlul de cea mai hot femeie din serial: "Ma simt norocoasa, insa nu surprinsa. Serialul are foarte multi fani carora le place sa vorbeasca despre mine. Este insa un pic socant si coplesitor sa-mi vad fotografiile peste tot". Pare vorbeste franceza si engleza, ambii sai parinti au fost actori, a studiat arta dramatica la Theatre Works si din 2007 este maritata cu producatorul Joseph M. Smith .


Serialul Mad Men, apreciat pentru ca aduce uimitor de realist atmosfera din New York, a anilor '60 este povestea unui grup de barbati si femei ce pun bazele uneia dintre afacerile care, cu timpul, va devenii o mina de aur, publicitatea. Jucatorii cheie ai noii afaceri, care fac o arta din vanzari, alcatuiesc insa o lume egoista si bizara. Fumatorul inrait, prins in tumultul vietii de advertiser, Don Draper (Jon Hamm) este un as in aceasta meserie, alaturi de colegii de la Sterling Cooper Advertising Agency si isi face jocul, atat in afaceri, cat si in viata sentimentala.


Printre personajele serialului se numara: Joan Harris (Christina Hendricks), Roger Sterling (John Slattery), Lane Pryce (Jared Harris), Pete Campbell (Vincent Kartheiser), Don Draper (Jon Hamm), Bertram Cooper (Robert Morse), Peggy Olson (Elisabeth Moss), January Jones(Betty)

Serialul care costa in medie pe episod 2.5 milioane de dolari a primit inca de la lansare laude la toate capitolele: de la interpretarea stralucita a actorilor la stilul vizual si autenticitatea istorica a scenariului. Insa in cei 4 ani in care a fost difuzat, serialul a fost si criticat pentru ca ar fi "promovat" sexismul, adulterul, bautura, rasismul, homofobia si fumatul. Serialul a fost reluat in urma cu o saptamana dupa o pauza de mai bine de un an din cauza negocierile dintre creatorul serialului Matt Weiner si producatorii showului.

Jessica Pare in sezonul 5 din Mad Men

Jessica Pare in sezonul 5 din Mad Men


 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies