marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey se va alatura lui Chloe Grace Moretz si Nicolas Cage in Kick-Ass 2: ce rol va juca starul in continuarea povestii cu supereroi din 2010

Jeff Wadlow si Mark Millar au anuntat ca Jim Carrey va face parte din distributia filmului Kick-Ass 2: Balls to the Wall care va avea premiera pe 28 iunie 2013.

Jim Carrey se va alatura lui Chloe Grace Moretz si Nicolas Cage in Kick-Ass 2: ce rol va juca starul in continuarea povestii cu supereroi din 2010

La doi ani dupa lansarea primei parti a comediei cu supereroi care a strans incasari de peste 96 de milioane de dolari, regizorul Jeff Wadlow si autorul cartii care se afla la baza acestei productii au confirmat prezenta lui Jim Carrey in filmul care ii va mai avea in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma).


Actorul de 50 de ani urmeaza sa interpreteze rolul unui nou personaj, Colonel Stars, un fost gangster care se alatura echipei de supereroi, Justice Forever.

 


"Sase zile pana incepem filmarile si, in mod oficial il avem pe Colonelul care locuieste cu 200 de ratoni si papagali, detine masca lui Loki si a fost numit de Spielberg un geniu", a fost mesajul postat de Wadlow pe twitter, facand referire la Jim Carrey si la rolul pe care acesta l-a avut in Ace Ventura: Pet Detective si The Mask.


"Am discutat despre acest lucru de mai mult timp. Nu stiam foarte clar care va fi contributia lui Jim in acest film, dar stiam ca toata echipa il iubeste si ca trebuie sa fie alaturi de noi", a declarat Millar.


Primul Kick-Ass a aparut in martie 2010 si a fost un adevarat succes de box-office. Cu un buget de 28 de milioane de dolari, povestea lui Dave Lizewski (Aaron Johnson), un adolescent care-si doreste sa devina un supererou real a avut incasari la nivel mondial de peste 96 de milioane de dolari.

 


Partea a doua a francizei va contiua aventurile lui Kick-Ass care, imbracat intr-un licean normal se alatura unui grup de cetateni dornici sa combata criminalitatea. Dorinta de razbunare a lui Red Mist il va impedica pe Kick-Ass sa-si duca planurile la bun sfarsit, fapt care incepe sa-i afecteze pe cei din jur.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies