marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey si-a prabusit site-ul cu o declaratie ciudata de dragoste pentru Emma Stone

Jim Carrey a oferit presei o distractie de zile mari. Actorul de 49 de ani a cerut-o de nevasta pe una dintre cele mai hot actrite ale momentului Emma Stone ( 22 de ani) intr-un clip care i-a aruncat in aer site-ul recent lansat.

Jim Carrey si-a prabusit site-ul cu o declaratie ciudata de dragoste pentru Emma Stone

Jim Carrey s-a filmat acum 2 zile in timp ce-i facea o declaratie de dragoste Emmei Stone iar clipul care bineinteles a facut inconjurul presei si al internetului a fost atat de accesat incat i-a prabusit site-ul ( JimCarreyTruLife.com)  scrie Hollywood Reporter.

"Emma, cred ca nu esti doar draguta, ci frumoasa, desteapta si cu o inima buna. Si, daca as fi fost mult mai tanar, m-as fi insurat cu tine. Si am fi avut copii pistruiati. Am fi ras toata ziua, am fi mers cu cortul si am fi spus povesti de groaza in fata focului", marturisea Jim Carrey in clipulet. Totul s-a dovedit a fi o gluma, insa asta nu i-a impiedicat pe ziaristii americani sa se isterizeze pentru ca actorul ii face declaratii unei femei cu 27 de ani mai tanara.

Actorul care a reinventat comedia! Iata cele mai bune roluri ale lui Jim Carrey

Astazi, actorul divortat de doua ori a declarat ca totul a fost o gluma, dar ca in acelasi timp era serios.


"Mesajul meu pentru Emma Stone a fost o gluma, insa partea cea ma amuzanta este ca am fost serios" a fost explicatia ciudata a actorului. Pe Jim Carrey il puteti vedea in aceasta perioada in comedia Mr. Popper's Penguins


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies