marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Parsons a facut pe centralistul pentru Tom Hanks!

Fanii sitcom-urilor il cunosc foarte bine pe Jim Parsons din “Teoria Big Bang”, comedia de la Pro Cinema de luni pana joi de la 21.00. A primit numeroase premii pentru personajul Sheldon, iar criticii si amatorii genului il apreciaza in egala masura.

Jim Parsons a facut pe centralistul pentru Tom Hanks!

Totusi, pentru unii, Jim Parsons nu este “un star chiar atat de important”, dupa cum a spus chiar el in emisiunea lui David Letterman, “Late Show”. Actorul si-a dat seama cand participa la teledonuri ca s-ar putea sa nu fie chiar atat de celebru pe cat se crede. Intrebat de Letterman daca donatorii care suna vor sa vorbeasca cu el, Parsons a raspuns simplu: “Multi da, unii nu”.

Mai mult, Sheldon din “Teoria Big Bang” a dat si un exemplu, cand, la un teledon, donatorii il sunau si il rugau sa-i dea telefonul lui Tom Hanks. “Unii nu inteleg cum functioneaza de fapt sistemul si intreaba: E cumva Fran Drescher pe acolo? La un teledon pentru autism chiar am fost intrebat daca pot sa-i pasez telefonul lui Tom Hanks, care statea chiar langa mine”, povesteste Jim Parsons.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies