marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Parsons, starul din The Big Bang Theory, a recunoscut ca este homosexual. Cum l-a creat pe Sheldon, un personaj unic si indragit de milioane de fani

Bazinga. Jim Parsons, starul serialului The Big Bang Theory a recunoscut ca este homosexual. Desi vestea nu este socanta, pentru ca fanii actorului stiau deja acest lucru, acesta a recunoascut ca este intr-o relatie de 10 ani cu un barbat.

Jim Parsons, starul din The Big Bang Theory, a recunoscut ca este homosexual. Cum l-a creat pe Sheldon, un personaj unic si indragit de milioane de fani

Actorul care l-a creat pe Sheldon, din The Big Bang Theory, unul dintre cele mai indragite personaje de pe micile ecrane, a stat de vorba cu cei de la New York Times despre piesa de teatru "The Normal Heart", in care Parsons joaca rolul unui homosexual bolnav de SIDA, aflat pe moarte.

 

"The Normal Heart a rezonat cu el in mai multe privinte: Jim Parsons este homosexual si intr-o relatie de 10 ani cu acelasi barbat, iar dorinta sa de a reveni pe scena a fost imensa, dupa cum a marturisit" scriu cei de la The New York Times.

 

Acestea au fost primele comentarii oficiale legate de sexualitatea actorului din The Big Bang Theory, dupa ce mai multe tabloide au incercat sa il aduca pe prima pagina si au scris s-a logodit cu iubitul lui, Todd Spiewak.

 

 

 


Actorul de 39 de ani nascut in Houston a fost de mic pasionat de film si teatru. A fost atrat cel mai mult de modul in care reuseseu actorii din sitcomul "Three's Company" sa emotioneze publicul.

"Era un ritm si o muzicalitate in interpretarile lor care m-a cucerit definitiv" a spus Parsons.

Dupa ce a ajucat in multe piese de teatru si cateva showuri de televiziune mai putin cunoscute din America, actorul a primit scripul de la epsiodul pilot al serialului care avea sa-l faca celebru: The Big Bang Theory. Din prima a simtit ca rolul lui Sheldon i se potriveste ca o manusa.

"Era ceva special in incapacitatea sa de a intelege sarcasmul, umorul si de a citi emotiile oamenilor.
 


Chuck Lorre, unul dintre creatorii  si producatorii show-ului  a spus ca auditia lui Parsons a fost atat de geniala, incat l-a chemat si a doua zi ca sa fie sigur ca nu a fost doar inspiratia de moment.


"Fizic crea un personaj cum n-am mai vazut niciodata, modul in care rostea cuvintele si in care iti sustinea corpul, era unic. Gesturile sale pareau atat de naturale si de familiare pentru el, incat era ciudat" a spus Lorre.


Serialul a ajuns la al cincilea sezon, dar Jim Parson are deja in palmares doua premii Emmy si un Glob de Aur pentru intperetarea sa deosebita a lui Sheldon, un geniu incapabil de a se adapta social.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies