marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joaca in cel mai scump film din istorie si se teme ca se va sinucide!

Banii nu aduc fericirea spune o vorba din popor. De aceeasi parere pare sa fie si Stephen Fry, actorul englez  de 53 de ani care se teme ca se va sinucide in ciuda faptului ca joaca in cel mai scump film din istorie, are o cariera fulminanta si castiga sume fabuloase!

Joaca in cel mai scump film din istorie si se teme ca se va sinucide!

articole relationate

Intr-un interviu televizat, Fry a declarat ca celebritatea i se pare epuizanta si ca-l ingrijoareaza gandul ca intr-o zi si-ar putea curma singur viata. Actorul de 53 de ani se lupta de ani buni cu o disfunctie psihica bipolara si acest lucru ii afecteaza sanatatea foarte serios.

Prima tentative de sinucidere a lui Stephen a avut loc in 1995, dupa lansarea fara success a piesei sale “Cell Mates”. In perioada respectiva a disparut pentru aproape o saptamana si a reaparut ulterior in Belgia. Actorul a recunoscut ca a incercat sa se gazeze in masina, dar imaginea parintilor sai l-a impiedicat sa faca acest lucru.

Englezul se plange de faptul ca “toti oamenii doresc sa atinga celebritatea, insa nimeni nu vrea sa stie cum esti tu de fapt ca persoana. Este obositor sa stii ca la orice ora exista un telefon de raspuns, o scrisoare sau un e-mail. Toata lumea vrea ceva de la tine”

Om de televiziune, actor si scenarist Stephen Fry a lucrat cu Tim Burton la Alice in Wonderland, a colaborat cu Guy Ritchie pentru Sherlock Holmes: A Game of Shadows si va aparea in mega productia lui Peter Jackson - The Hobbit - considerat unul dintre cele mai scumpe filme din istorie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies