marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joan Rivers a fost inmormantata. Numeroase vedete de la Hollywood au fost prezente pentru a-si lua adio de la legendara actrita

Numeroase vedete de cinema si televiziune au participat, duminica, la New York, la inmormantarea legendarei actrite americane Joan Rivers, de la care rudele si membrii familiei si-au luat la revedere in cadrul unei ceremonii funerare marcate de glume, hohote de ras si multe cantece.

Joan Rivers a fost inmormantata. Numeroase vedete de la Hollywood au fost prezente pentru a-si lua adio de la legendara actrita

articole relationate

Joan Rivers a murit la varsta de 81 de ani

Joan Rivers a murit la varsta de 81 de ani

 

Actritele Whoopi Goldberg si Sarah Jessica Parker au stat alaturi de fiica lui Joan Rivers, Melissa, si de nepotul ei, Cooper, in timpul serviciului religios, care a fost organizat la Templul Emanu-El, una dintre cele mai vechi sinagogi apartinand cultului iudaic reformat din New York.

Actrita de comedie Kathy Griffin, magnatul Donald Trump si jurnalista de televiziune Barbara Walters au participat la randul lor la aceasta ceremonie, organizata dupa dorinta vedetei decedate. De la funeralii nu a lipsit nici Kelly Osbourne, colega lui Joan Rivers din emisiunea "Fashion Police". Participarea la ceremonia funererara s-a facut pe baza de invitatie, iar politia a controlat accesul in sinagoga, in timp ce atasatii de presa verificau identitatile participantilor.
 

In fata sinagogii s-au aflat o multime de paparazzi, jurnalisti si cameramani care au acoperit in direct acest eveniment din punct de vedere mediatic. Cateva sute de persoane - 1.500, potrivit unui politist -, reunite in spatele unor bariere metalice, incercau sa zareasca vedetele venite la ceremonie, iar unele dintre ele s-au declarat frustrate de absenta din zona a ecranelor uriase.

 

 

 

Joan Rivers, decedata joi, la varsta de 81 de ani, in urma unei interventii chirurgicale la nivelul coardelor vocale, a descris intr-o carte din 2013 ("I Hate Everyone ... Starting With Me") felul in care isi imagina propria inmormantare: "un eveniment urias, in spiritul showbiz, cu lumini, camere video si multa actiune" - o fraza care s-a regasit pe deplin in programul ceremoniei funerare de duminica.


"Vreau paparazzi si vreau multi atasati de presa care sa faca scandal! Vreau ca inmormantarea mea sa aiba loc in cel mai pur stil Hollywood!", scria Joan Rivers in acea carte.


Ceremonia a inceput cu un moment artistic sustinut de Corul barbatilor gay din New York si a continuat cu o serie de cantece interepretate de actorul australian Hugh Jackman si de una dintre vedetele de pe Broadway, actrita si cantareata Audra McDonald.
Corul de cimpoieri al Politiei din New Yok a inchis ceremonia, in aplauzele si ovatiile multimii prezente in fata sinagogii. De altfel, o portiune din celebra 5th Avenue din New York a fost inchisa cu aceasta ocazie, iar politistii au organizat un culoar special pentru a permite accesul invitatilor VIP la acest eveniment.

Citeste mai multe pe mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies