marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jodie Foster: actrita si-a anuntat retragerea pe scena Globurilor de Aur, discursul emotionant care a lasat in lacrimi vedetele de la Hollywood

Jodie Foster a tinut un discurs lung si impresionat la Globurile de Aur 2013. Acrita de 50 de ani, care a primit premiul Cecil B. Demille pentru intreaga cariera, a dat de inteles ca vrea sa se retraga din lumea filmului.

Jodie Foster: actrita si-a anuntat retragerea pe scena Globurilor de Aur, discursul emotionant care a lasat in lacrimi vedetele de la Hollywood

Discursul lui Jodie Foster a fost unul dintre cele mai controversate momente la Gala Globurilor de Aur din acest an. Dupa ce a primit premiul din mainile lui George Clooney, actrita a tinut un discurs care a emotionat vedetele de la Hollywood.
 

Jodie Foster a urcat pe scena in aplauzele tuturor celor si a tinut un discurs lung, in care a vorbit despre cariera ei, dar a facut si aluzii la orientarea ei sexuala.


"Am 50 de ani. Trebuie sa fac asta si fara rochie, dar poate mai incolo. 46 de ani in industria asta de film e enorm. Azi ma simt ca printesa balului. Toti cei de aici sunt ca niste parinti pentru mine, m-au sustinut mereu. Impart cele mai frumoase amintiri cu toti cei cu care am lucrat."

 

Apoi, a urmat un moment confuz, despre care presa americana spune ca ar fi o dezvaluire in legatura cu orientare ei sexuala, aceasta fiind lesbiana.

"Sunt pregatita sa spun ceva ce va soca...sunt singura. Glumesc, stiti la ma refer. Nu va fi nici o confesiune, pentru ca asta am facut-o in urma cu multi ani. Insa, acum, mi se spune ca fiecare celebritate trebuie sa ofere detalii intime despre vietile lor. Poate o sa fiti surprinsi, dar nu eu sunt Honey Boo Boo."

 

 


In timpul discursului, actritei i-au dat lacrimi, iar momentul i-a facut pe multi din sala sa planga. Actrita dat de inteles ca e gata sa se retraga, spunand ca nu va mai reveni pe nicio scena. "Poate ca in viitor, oamenii isi vor aminti cat de frumos e dreptul la intimitate. Am oferit absolut tot ce am avut de oferit, de cand aveam 3 ani. Cred ca ajunge acum".

 

Declaratia actritei a facut inconjurul internetului, in timp ce actrita tinea discursul, fanii chiar au actualizat pagina acesteia pe Wikipedia, scriind ca vedeta se retrage din lumea filmului.  Totusi, cei de la Huffington Post sustin ca Jodie Foster a negat acest zvon, dupa ce in culise, i-a spus unui ziarist de la L.A. Times ca nu e adevarat. "Nu m-as putea opri niciodata din jucat."


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies