marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jodie Foster, acuzata de agresiune impotriva unui adolescent de 17 ani

Actrita a fost acuzata ca ar fi batut un baiat in varsta de 17 ani care a incercat sa-i faca o poza pe cand aceasta se afla intr-un centru comercial din Los Angeles. Purtatorul de cuvant al vedetei a negat informatia.

Jodie Foster, acuzata de agresiune impotriva unui adolescent de 17 ani

Tatal adolescentului de 17 ani spune ca actrita i-a atacat fiul luna trecuta, pe cand se afla intr-un centru comercial din Los Angeles.

"Jodie Foster l-a atacat pe fiul meu in parcarea centrului comercial The Grove. Jodie l-a impins si l-a palmuit, lasandu-i zgarieturi si vanatai pe mana", a spus tatal tanarului.

Incidentul ar fi avut loc pe 29 mai, la centrul comercial The Grove, unde vedete, printre care Jesse Metcalfe si Victoria Beckham, vin frecvent.

Potrivit purtatorului de cuvant al lui Foster, adolescentul a incercat sa faca fotografii cu actrita si copiii acesteia.

"Tanarul de 17 ani era un paparazzo profesionist. Avea o geanta mare pentru camera foto, cu lentile de 1000 mm. I-a urmarit pe Jodie si pe copiii ei de la cinema in parcare, facandu-le poze tot timpul. I-a speriat pe copii si Jodie i-a spus sa se opreasca", a declarat purtatorul de cuvant.

Un reprezentant al politiei din Los Angeles a declarat ca nu a fost depusa nicio plangere pe numele lui Jodie Foster si ca o ancheta este "probabil" in desfasurare.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies