marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

John Goodman si Ken Watanabe se alatura distributiei din Transformers: Age of Extinction, ce a declarat regizorul Michael Bay

Regizorul Michael Bay a anuntat oficial inca doua nume mari pentru noul sau film. Desi Transformes:Age of Extinction se lanseaza peste 2 luni, Michael BAy a declarat ca cei doi isi vor imprumuta vocile pentru doua personaje noi.

John Goodman si Ken Watanabe se alatura distributiei din Transformers: Age of Extinction, ce a declarat regizorul Michael Bay


Astfel, Ken Watanabe si John Goodman vor da vocile unor Autoboti, personaje noi in franciza. Goodman va juca Autobotul Hound, iar Watanabe va fi Drift.

Peter Cullen si Frank Weller si vor relua rolurile si vor fi vocile lui Optimus Prime, respectiv Galvatron, un nou personaj in Transformers:Age of Extinction.
.

"Sunt incantat sa anunt ca doi actori straluciti si versatili, John Goodman si Ken Watanabe, se alatura filmului Transformes:Age of Extinction". Ei vor face echipa cu Peter si Frank, care au adus la viata personaje Transformers. Sunt onorat sa lucrez cu cateva dintre cele mai mari talente din industrie, iar impreuna vom aduce publicului noi roboti spectaculosi si interesanti, pe care fanii din lumea intreaga ii vor indragi" a spus Michael Bay in anuntul oficial postat pe site-ul sau.


 

Cu toate ca scenariul este pastrat secret, surse dezvaluie faptul ca Jack Reynor interpreteaza un sofer de curse. Rolul iubitei acestuia va fi jucat de Nicola Peltz, iar Mark Wahlberg este tatal ei. De asemenea, s-a aflat ca Dinoroboti vor aparea in pelicula.
 

 

In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.

 

 

Transformers:Age of Extinction se lanseaza si in Romania pe 27 iunie 2014.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies