marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

John Turturro va juca din nou rolul lui Jesús Quintana din "The Big Lebowski". Ce actori celebri mai apar in spin-off-ul "Going places"

Actorul John Turturro va reinterpreta rolul lui Jesús Quintana din filmul "The Big Lebowski" in noul lungmetraj "Going Places", un "spin-off" (film derivat) din comedia cult a fratilor Coen.
John Turturro va juca din nou rolul lui Jesús Quintana din The Big Lebowski . Ce actori celebri mai apar in spin-off-ul Going places

Potrivit Agerpres, care citeaza EFE, publicatiile de specialitate - precum The Hollywood Reporter - au postat o imagine a lui Turturro in celebrul rol al sarlatanului dansator si jucator de bowling, Jesús Quintana, care aparea ca personaj secundar in "The Big Lebowski" (1998).


Din vara au circulat zvonuri la Hollywood cu privire la "Going Places" un film derivat din "The Big Lebowski", care au fost in sfarsit confirmate. Turturro va fi scenarist, regizor si protagonist al noului film, in care vor mai juca Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon si actrita braziliana Sonia Braga.



Inspirat din filmul "Les Valseuses" (1974), al lui Bertrand Blier, "Going Places" se axeaza pe conflictele sexuale si peripetiile de tot felul prin care trec trei indivizi neadaptati social.


Turturro, care anul acesta a fost vazut in serialul de televiziune "The Night Of" si in filmul "Hands of Stone", alaturi de Robert De Niro, este un colaborator obisnuit al fratilor Coen.


El a jucat in mai multe filme de succes realizate de fratii Coen, precum "Miller"s Crossing" (1990), "Barton Fink" (1991), "O Brother!" (2000) si deja mentionatul "The Big Lebowski".



Cu o distributie din care faceau parte Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi si Philip Seymour Hoffman, "The Big Lebowski" prezinta povestea lui "The Dude" (Bridges), un personaj suprarealist care este confundat cu un misterios milionar pe nume Lebowski.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies