marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a inceput turneul de promovare pentru The Lone Ranger: actorul a aparut pentru prima data in public alaturi de iubita sa, Amber Heard, in Moscova

Johnny Depp a inceput turneul de promovare al super productiei The Lone Ranger/ Legenda Calaretului Singuratic, care ajunge in cinematografele din Romania pe 5 iulie. Actorul de 50 de ani s-a afisat pentru prima data alaturi de iubita sa Amber Heard, de cand s-a despartit de partenera sa de viata Vanessa Paradis

Johnny Depp a inceput turneul de promovare pentru The Lone Ranger: actorul a aparut pentru prima data in public alaturi de iubita sa, Amber Heard, in Moscova

.
Johnny Depp a iesit pentru prima data in public alaturi de iubita sa, Amber Heard, alaturi de care a jucat in The Rum Diary. Actrita de 27 de ani a fost fotografiata tinandu-se de mana cu Depp in Moscova, acolo unde actorul isi promoveaza cel mai recent film, The Lone Ranger.

Presa de scandal a speculat timp de un an de zile o idila intre ei si au scris ca ea ar fi fost motivul principal pentru care relatia dintre Depp si frantuzoaica Vanessa Paradis s-a destramat. Pana acum, Johnny Depp n-a confirmat niciodata oficial relatia dintre el si tanara actrita.
 



 

Depp a fost prezent pe covorul rosu alaturi de colegul sau din distributie, Armie Hammer, dar si producatorul Jerry Bruckheimer, care recent a primit o stea pe Walk of Fame.Dupa rolul capitanului Jack Sparrow din “Piratii din Caraibe”, Johnny Depp isi surprinde din nou fanii prin rolul remarcabil al indianului Tonto, un razboinic american nativ al carui look surprinde si de data aceasta.  Filmul va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe data de 5 iulie.

 


Produs de Jerry Bruckheimer si regizat de Gore Verbinski,  echipa imbatabila care s-a aflat si in spatele francizei de succes „Piratii din Caraibe”, „The Lone Ranger” promite aventura si suspans, presarate cu momente de umor autentic. Tonto, personajul interpretat de Johnny Depp, relateaza povestile nestiute ale transformarii lui  John Reid (Armmie Hammer) dintr-un om al legii intr-o legenda a justitiei.

 

 

Look-ul iesit din comun al lui Johhny Depp a fost chiar ideea actorului, cunoscut la Hollywood drept un maestru al deghizarii. “In timpul unor filmari am gasit un tablou al unui nativ-american cu aceste dungi pictate pe fata, asadar l-am rugat pe Joel Harlow, un magician al machiajului, sa ma ajute sa reproduc acest aspect. A iesit ceva grozav, am facut fotografii si cand le-am prezentat producatorului aproape ca nu m-a recunoscut”, marturiseste Johnny Depp.

 

 

 

Regizorul Gore Verbinski alaturi de Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Armie Hammer aduc pe marile ecrane, un western exploziv, The Lone Ranger, povestea celui mai popular justitiar al Vestului Salbatic si un erou extrem de iubit in cultura americana. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid care isi acunde identitatea si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

 

 

 


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies