marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp arata genial in rol de vampir: fanii au fost cuceriti de o noua poza din Dark Shadows, filmul cu buget de 150 de milioane de dolari

Cu 4 luni inainte de a ajunge in cinematografe horrorul SF - Dark Shadows - o noua imagine cu Johnny Depp si Michelle Pfeiffer le-a atras atentia fanilor.

Johnny Depp arata genial in rol de vampir: fanii au fost cuceriti de o noua poza din Dark Shadows, filmul cu buget de 150 de milioane de dolari

O noua ipostaza excentrica pentru Johnny Depp  in care actorul arata palid si vizibil intinerit, iar Michelle Pfeiffer este de nerecunoscut.

"Filmul este inca in stadiul de editare si suntem destul de grabiti. Nu este o pelicula cu efecte speciale numeroase, insa este foarte mult de munca. Am fost incantati sa lucram la el si speram sa fie pe placul fanilor" a declarat intr-un interviu pentru MTV regizorul Tim Burton.

 
Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica. Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green. Pentru cei care nu prea au fost convinsi de Alice in Wonderland - D Dark Shadows nu va fi 3D.


"Nu am vrut sa facem din acest film inca o extravaganta 3D. Sunt multe secvente de actiune, insa ne bazam cel mai mult pe interactiunile dintre personaje care dau umorul povestii" a declarat scenaristul Seth Grahame-Smith. Filmul se va lansa in cinema in mai 2012.


Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.

Depp joaca rolul unui vampir
pe nume Barnabas Collins in horrorul-gotic inspirat din serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis si popular in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies