marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp fata-n fata cu Eva Green. Imaginea din Dark Shadows care i-a isterizat pe fani: de ce va fi acesta cel mai neobisnuit film al verii

Fanii lui Johnny Depp  sunt inca o data surprinsi dupa ce a aparut o noua poza din Dark Shadows, horror-ul regizat de Tim Burton. De aceasta data, Depp apare alaturi de Eva Green, intr-o poza incendiara.

Johnny Depp fata-n fata cu Eva Green. Imaginea din Dark Shadows care i-a isterizat pe fani: de ce va fi acesta cel mai neobisnuit film al verii

Johnny Depp fata-n fata cu Eva Green. Noua imagine din ambitiosul film al lui Tim Burton i-a isterizat pe fani. In film, Eva Green este Angelica Bouchard, o vrajitoare care are o relatie pasionala, la limita dintre iubire si ura cu Barnabas Collins (Johnny Depp).

 

 
Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp  si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica. Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green. Pentru cei care nu prea au fost convinsi de Alice in Wonderland-  Dark Shadows nu va fi 3D.

 


 

Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.
 


Depp joaca rolul unui vampir pe nume Barnabas Collins in horrorul-gotic inspirat din serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis si popular in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.

 

Cu cateva zile in urma, scenaristul filmului, Seth Grahame-Smith, a declarat ca acesta va fi cu siguranta cel mai ciudat film al verii si desi nu este la fel de plin de efecte speciale ca alte horror-uri, fanii vor fi incantanti de atmosfera gotica si de ipostaza inedita in care il vor vedea pe Depp, in rol de vampir.

Eva Green este cunoscuta publicului din Casino Royale, dar si pentru frumusetea ei rapitoare, fiind considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

 
Dark Shadows urmeaza sa fie lansat in cinematografe din SUA incepand cu 11 mai 2012 , iar in Romania va ajunge pe 18 mai.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies