marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A fost pirat, barbier, vampir si acum devine star rock. Johnny Depp i-a uimit pe toti dupa ce a cantat alaturi de Marilyn Manson. De ce nu l-au recunoscut fanii

A fost pirat, barbier demonic, va fi vampir si pare ca poate sa faca orice la fel de bine. Johnny Depp si-a surprinsa inca o data fanii dupa ce a urcat pe scena alaturi de starul rock Marilyn Manson.

A fost pirat, barbier, vampir si acum devine star rock. Johnny Depp i-a uimit pe toti dupa ce a cantat alaturi de Marilyn Manson. De ce nu l-au recunoscut fanii

Actorul de 48 de ani si-a luat chitara si a facut un show de zile mari alaturi de Marilyn Manson la Revolver Golden Gods Awards, din Los Angeles.

 

 

 

Desi este un mega star, cei prezenti la eveniment nu si-au dat seama ce se intampla decat dupa cateva minute, cand au observat cine a urcat pe scena, iar Marily Manson l-a prezentat publicului: "Daca nu va dati seama cine este micul meu prieten de la chitara, va spun eu...Johnny Depp".

 

 

In acel moment, multimea s-a isterizat, iar Depp a fost vizibil rusinat. Cei doi artisti au interpretat impreuna meoldia Beautiful People, spre delirul celor prezenti la concert.

 


 

Johnny Depp se pregateste sa isi lanseze noul film, Dark Shadows, in care joaca pentru prima data rolul unui vampir.

 

O distributie plina de nume grele ca Helena Bonham Carter, Chloe Moretz, Eva Green, Gulliver McGrath, Bella Heathcote, Johnny Depp, Ray Shirley, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller si Michelle Pfeiffer promite o amuzanta poveste inspirata dintr-un popular serial horror al anilor '60.

 

Serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis a avut un mare succes  in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.

"Inca de cand eram mic, plecam in fuga de la scoala sa-l vad pe Jonathan Frid in rolul lui Barnabas Collins in Dark Shadows. M-a bantuit mult timp" a povestit Johnny Depp care visa de foarte multi ani la acest rol.

Dupa ce a jucat personaje care de care mai excentrice de la pirat, gangster, detectiv, astronaut, scriitor, regizor, Palarierul Nebun, dealer de droguri la dependent de droguri si barbier, Johnny Depp interpreteaza rolul unui vampir de 200 de ani si are parte de scene sexy alaturi de frumoasa Eva Green.


 


Filmul are un buget de peste 150 de milioane de dolari.Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.


Dupa un succes urias cu Piratii din Caraibe 4 care a facut incasari de peste un miliard de dolari anul trecut si un dezastru de box office care s-a numit The Rum Diary, fanii asteapta sa vad cum va fi primit de fani Dark Shadows. Filmul se va lansa pe 11 mai.


 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies