marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a devenit membru de onoare al triburilor Comanche

Actorul Johnny Depp, care interpreteaza rolul unui erou amerindian in filmul "The Lone Ranger", a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, a declarat, marti, o activista amerindiana.

Johnny Depp a devenit membru de onoare al triburilor Comanche

Ceremonia prin care starul hollywoodian in varsta de 48 de ani a primit acest titlu a fost una privata si a avut loc pe 16 mai, in orasul Albuquerque din statul New Mexico, unde locuieste LaDonna Harris, presedinta si fondatoare a asociatiei Americans for Indian Opportunity.


"Am citit despre el si despre ascendenta lui amerindiana si le-am spus copiilor mei cu ocazia Zilei mamelor: «De ce nu l-am adopta?»", a spus Harris.


Verisorul lui Harris, care este consilier cultural pentru echipa de productie a filmului "The Lone Ranger", a organizat intalnirea.

"A fost adoptat de familia mea. Conducatorul triburilor Comanche a recunoscut apoi aceasta adoptie, gratie careia el a devenit membru de onoare al natiunii si triburilor Comanche", a explicat aceeasi sursa.


Starul american a primit cu aceasta ocazie si un nume Comanche - "Mah Woo May" -, care inseamna "cel care isi schimba forma".


Johnny Depp, care s-a nascut in Kentucky, a dezvaluit in trecut faptul ca strabunica lui a fost amerindiana si provenea probabil din triburile Cherokee sau Creek Indian.


In aprilie, presa americana spunea ca Johnny Depp s-a intalnit cu reprezentantii populatiei Navajo, intrucat a dorit sa obtina binecuvantarea acestora pentru rolul din noul sau film, intitulat "The Lone Ranger". Actorul american va interpreta rolul Tonto, un erou al acestei populatii, iar filmul va fi turnat pe "pamantul sacru" al triburilor Navajo. Filmul, in care starul hollywoodian joaca alaturi de Armie Hammer si Helena Bonham Carter, va fi regizat de Gore Verbinski si va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 mai 2013.


Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap", "Charlie si Fabrica de Ciocolata", "Rango", filmele din franciza "Piratii din Caraibe" si "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies