marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp s-a casatorit cu actrita Amber Heard: starul a confirmat vestea

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marti, in casa din Los Angeles in care cei doi locuiesc, cu cateva zile inainte de nunta ce va avea loc la finalul saptamanii in Bahamas.

Johnny Depp s-a casatorit cu actrita Amber Heard: starul a confirmat vestea


Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, s-a logodit cu actrita Amber Heard, in varsta de 28 de ani, in decembrie 2013, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011, potrivit contactmusic.com.

Potrivit unei surse citate de people.com, Depp si Heard s-ar fi casatorit civil marti, in cadrul unei ceremonii private restranse organizate in casa din Los Angeles a cuplului. La sfarsitul acestei saptamani, urmeaza sa aiba loc ceremonia nuptiala pe insula privata a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall's Pond Cay.

 

Depp si Heard ar fi decis sa se casatoreasca in aceasta perioada pentru a-si putea sincroniza programele de lucru foarte aglomerate. Actorul a  confirmat vestea la un eveniment de promovare al filmului Transcendence, din Beijing. "Faptul ca port un inel de fata pe deget nu e chiar cel mai subtil lucru, nu-i asa"? a comentat actorul.

"Amber filmeaza la Londra, iar el se pregateste pentru urmatorul film din seria «Piratii din Caraibe» care se filmeaza in Australia, deci acesta era singurul moment in care toata lumea se putea intalni", a declarat anterior un prieten al celor doi actori. Relatia lui Depp cu Amber Heard parea sa aiba probleme anul trecut, potrivit presei de scandal, dar un prieten comun al celor doi a declarat recent ca vedetele se inteleg foarte bine.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies