marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp s-a logodit cu actrita Amber Heard: actorul a fost felicitat de fosta sa iubita, Vanessa Paradis

Vanessa Paradis, fosta partenera de viata a lui Johnny Depp, cu care are doi copii, a afirmat recent ca se bucura pentru recenta logodna a actorului cu Amber Heard si l-a felicitat cu aceasta ocazie.

Johnny Depp s-a logodit cu actrita Amber Heard: actorul a fost felicitat de fosta sa iubita, Vanessa Paradis

Johnny Depp, in varsta de 50 de ani, si Amber Heard, in varsta de 27 de ani, au inceput o relatie in 2012, la scurt timp dupa despartirea actorului american de Vanessa Paradis. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Jurnalul unui bautor de rom", de Bruce Robinson.

 

Vestea ca Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard in ajunul Craciunului, vehiculata de surse din anturajul cuplului, a intrat in atentia presei dupa ce, la inceputul saptamanii trecute, Amber Heard a fost surprinsa de fotografi purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu diamante, in care era montata o perla neagra, pe care incerca, fara prea mare succes, sa il ascunda.

 

 

 

Cantareata Vanessa Paradis, care s-a despartit de Johnny Depp in 2012, dupa 14 ani de relatie, din care au rezultat doi copii - Lily-Rose, in varsta de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani -, nu este "suparata" ca acesta s-a logodit cu actrita Amber Heard, conform unor surse citate decontactmusic.com.


"Vanessa i-a urat fericire, nu este nicio drama. Ea nu este suparata, ci fericita", a declarat o sursa apropiata artistei franceze pentru revista Us Weekly. La randul sau, Vanessa Paradis a inceput recent o relatie cu cantaretul francez Benjamin Biolay, in varsta de 41 de ani, fostul iubit al Carlei Bruni-Sarkozy.

 


 


Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

 

 


Daca Vanessa Paradis, dupa un debut de cariera extrem de mediatizat - hitul "Joe le taxi" si colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vietii de familie, cei 14 ani de relatie cu Johnny Depp au marcat in schimb ascensiunea actorului american, acesta fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt.


Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp a juat atat in blockbustere ca  franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Sursa: Mediafax.ro
Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies