marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp și-a serbat ziua de naștere la București

Actorul tocmai a schimbat prefixul și a sărbătorit alături de prietenii săi de trupă și colaboratorii lui din România.

Johnny Depp și-a serbat ziua de naștere la București
Aflat zilele acestea la București, pentru un concert cu trupa sa, Hollywood Vampires, pe scena de la Romexpo, Johnny Depp s-a bucurat să fie înconjurat de prieteni vineri, la împlinirea celor 60 de ani.
 
Chiar cu o zi înainte, pe 8 iunie, când s-a aflat preț de câteva ore în fața publicului bucureștean, pentru care a cântat alături de Alice Cooper și Joe Perry – unul dintre fondatorii trupei Aerosmith – Johnny Depp s-a simțit răsfățat. El a primit cadou, înainte de concert, o ie tradițională de la Viorica de la Clejani (cea care i-a cântat adeseori în Franța împreună cu soțul ei și cu taraful Clejanilor), iar publicul i-a cântat „La mulți ani!“. 


 
Două momente care au reușit să-l emoționeze profund pe cel care tocmai s-a întors triumfător de la Festivalul de Film de la Cannes, unde a bifat o mare revenire pe marile ecrane, în pelicula franceză „Jeanne du Barry“.
 
Vorbind despre cadoul pe care i l-a făcut starului american, Viorica de la Clejani a spus, pentru Pro TV: „Eu am ales-o și e cu ea pe scenă acolo, uite! Aam făcut poze și sunt cea mai fericită! l-am luat în brațe, l-am pupat!!!“.


 

 
La fel de emoționat ca ea, Ioniță de la Clejani a completat-o: „Fiecare dintre vampiri are câte o cămașă românească de la noi, câte un obiect românesc pe care le-am făcut cadou și le poartă pe scenă. Cea mai mare bucurie pentru noi! Am vorbit cu el, am stat cu el, are o problemă cu piciorul, suntem alături de el, e prietenul nostru“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies