marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si Disney fac un film despre Don Quijote

Eroul din La Mancha creat de autorul Miguel de Cervantes revine pe marile ecrane. Studiourile Disney si Johnny Depp au anuntat ca vor produce un film inspirat de aventurile faimosului personaj, scrie revista Entertainment Weekly.

Johnny Depp si Disney fac un film despre Don Quijote


Filmul produs de Disney nu are inca un titlu, insa se doreste a fi o adaptare moderna a aventurilor scrise de Cervantes. Scenariul va fi scris de Jeff Morris si Steve Pink iar Johnny Depp va fi producator alaturi de compania surorii lui, Infinitum Nihil. Nu se cunosc inca detalii despre distributie.


In 2000, regizorul Peter Yates a realizat un film pentru TV Don Quixote cu John Lithgow, Bob Hoskins si  Isabella Rossellini. Si regizorul Terry Gilliam lucreaza de cativa ani la un proiect intitulat The Man Who Killed Don Quixote. Aceasta productie ce-i avea in rolurile principale pe Robert Duvall si Ewan McGregor a intampinat foarte multe probleme iar momentan nu se stie daca filmul va vedea lumina zilei.

 

Studiourile Disney se pregatesc sa lanseze pe 3 iulie 2013 westernul de peste 200 de milioane de dolari The Lone Ranger cu Johnny Depp si Armie Hammer care aduc pe marile ecrane o legenda draga americanilor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies