marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 5 ii va aduce cel mai mare salariu din istorie lui Johnny Depp. Cu cat va fi platit starul pentru a se intoarce in rolul lui Jack Sparrow

Dupa ce s-a despartit de Vanessa Paradis, Johnny Depp planuieste o revenire in forta alaturi de cei de la Disney si una dintre cele mai profitabile francize din istorie.

Piratii din Caraibe 5 ii va aduce cel mai mare salariu din istorie lui Johnny Depp. Cu cat va fi platit starul pentru a se intoarce in rolul lui Jack Sparrow

Actorul de 49 de ani va incasa nu mai putin de 95 de milioane de dolari (60 de milioane de lire) pentru rolul din partea a cincea a seriei Piratii din Caraibe, scrie publicatia The Sun.

Pe langa un salariu urias, noul sau contract cu Disney va stipula un procent mai mare din incasarile filmului care ar urma sa se lanseze in urmatorii 3 ani. Proiecul nu a fost insa anuntat oficial de producatori.

In luna ianurie 2012, intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter, regizorul Rob Marshall a lasat de inteles ca se va intoarce la carma filmarilor pentru al cincilea film al francizei. Totodata regizorul a confirmat ca producatorul seriei care l-a transformat pe Johnny Depp intr-un adevarat star de box office, Jerry Bruckheimer, nu a fost multumit pe deplin de scriptul partii a cincea si ca acesta va fi refacut.


"Terry Rossio (n.r. scenaristul care a lucrat la toate partile seriei) a inceput sa refaca scriptul pentru partea a cincea. Toata echipa, inclusiv Johnny (n.r. Depp) se va implica din nou in functie de calitatea scenariului. Vrei sa te asiguri ca publicul se va intoarce la cinema pentru o aventura incitanta care se ridica la standardul primelor filme din serie. Altfel nu are rost" a povestit Rob Marshall.

Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi  a fost pus la zid de criticii de film care au aratat cu degetul spre lipsa de originalitate a povestii, insa filmul a adunat cele mai mari incasari din intreaga serie.


Jerry Bruckheimer a declarat vara trecuta ca nici n-ar incerca sa faca un nou film fara Johnny Depp. "Participarea lui va depinde de scenariu. Are o obsesie: sa nu-si dezamageasca publicul". Conform thewrap.com, Depp a castigat in jur de 350 de milioane de dolari de pe urma personajului Jack Sparrow, pe care l-a numit "inepuizabil". Contractul actorului stipuleaza ca el sa primeasca si un procent din incasari.

Partenera lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, a evitat pe cat s-a putut sa vorbeasca despre viata sa intima si motivele despartirii de fostul partener. Cei doi au avut o relatie din 1998 si dupa multe luni de negari cei doi au decis de comun acord sa se desparta in luna iunie a acestui an. Se vehiculeaza ca sarmantul actor Johnny Depp, pentru a mentine despartirea pe o linie amiabila de dragul celor doi copii pe care cuplul ii au, a trebuit sa-i cedeze Vanessei suma de 100 milioane de lire sterline.

Filmele seriei Piratii din Caraibe:

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
( 2003)
Regie:Gore Verbinski
Distributie:Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
Buget: 140 de milioane de $
Incasari: 654 milioane de $

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ( 2006)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 225 milioane de $
Incasari: 1.006 miliarde de $



Pirates of the Caribbean: At World's End
( 2007)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 300 milioane de $
Incasari: 963 milioane de $


Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi (2011)
Distributie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane
Regie:Rob Marshall
Buget: 250 de milioane de $
Incasari: 1.04 miliarde de $



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies