marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp va juca in The Grand Budapest Hotel, noul film al regizorului Wes Anderson

Johnny Depp se pregateste pentru inca o colaborare inedita, dupa ce a acceptat sa joace in The Grand Budapest Hotel, cel mai nou film regizat de Wes Anderson.

Johnny Depp va juca in The Grand Budapest Hotel, noul film al regizorului Wes Anderson

 


Wes Anderson i-a cucerit pe critici in ultimele doua luni cu Moonrise Kingdom, filmul care a deschis Festivalul de Film de la Cannes din 2012 si continua seria proiectelor inedite cu The Grand Budapest Hotel. Dupa ce saptamani intregi s-a speculat cine va juca in film, cei de la Deadline au confirmat faptul ca star va fi Johnny Depp.


 

In vara asta, Anderson a dat lovitura cu Moonrise Kingdom, care a strans 40 de milioane de dolari in box-office, fiind cel mai profitabil film de arta din prima jumatate a anului.

 

Anderson si-a dorit o distributie exceptionala pentru noul sau film, iar cu o parte din nume a mai colaborat deja. Anderson a negociat cu actori ca  Johnny Depp, Jude Law, Edward Norton, Williem Dafoe, Angela Lansbury, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Owen Wilson sau Bill Murray. In momentul de fata singurul care a confirmat este starul din Piratii din Caraibe, Johnny Depp. Anderson va fi regizor si producator.

 

Producatori vor fi Scott Rudin si Steven Rales, cu care Anderson a mai lucrat la Moonrise Kingdom.
 

Depp filmeaza in aceste momente la Lone Ranger, filmul ambitios de 275 de milioane, care a devenit o reala problema dupa ce bugetul a crescut. Insa, la Comic-Con, reactille fanilor au fost pozitive dupa ce au vazut primele imagini. The Lone Ranger este anuntat drept un western exploziv a carui actiune are loc in Vestul Salbatic.

 

6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid, care isi acunde identitatea,  si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies